Home Nieuws Peter Bosz zorgt voor enorme piek bij Google na nederlaag in Nijmegen

Peter Bosz zorgt voor enorme piek bij Google na nederlaag in Nijmegen

2414
0

De ene nederlaag is de andere niet maar dat PSV zaterdagavond volkomen onnodig verloor van het marginale NEC, is een understatement te noemen.

Hoe dan ook staat de nederlaag en dus resten er nog maar zeven punten in de voorsprong op Feyenoord. Zeven punten en een perfect doelsaldo zullen Feyenoord niet nog dichter bij PSV gaan brengen. Er zijn dus geenszins zorgen voor PSV op weg naar de landstitel. De nederlaag in Nijmegen bleek in ieder geval wel goed te zijn voor stevige uitspraken van Peter Bosz, die net als een ieder erg teleurgesteld bleek te zijn omwille van de drie verloren punten maar ook omwille van het niet meer ongeslagen landskampioen kunnen worden.

Een topsporter streeft het hoogste na en dat was tot zaterdag ongeslagen landskampioen worden. De trainer bleek tijdens NEC – PSV al flink chagrijnig op te bank te zitten getuige de kritiek aan het adres van zijn spelers, waar overigens niet iedereen het mee eens was. Bosz gebruikte de woorden hautain en arrogant en dat bleek later op de avond voor extra zoekgedrag op Google te zorgen. Hoogstpersoonlijk zorgde Peter Bosz zaterdagavond voor een piek in het zoekverkeer op Google naar het woord ‘hautain’.

De trainer wees naar de houding van zijn ploeg, dat nogmaals gezegd in wedstrijdstatistieken niet naar voren kwam, en repte over een ‘hautaine’ houding. Vele televisiekijkers bleken dat woord echter niet te kennen.

Bij ESPN reageerde Bosz kritisch op het spel van zijn ploeg alvorens het woord hautain te gebruiken. “Ja, natuurlijk ben ik geschrokken. Ik heb mijn ploeg nog niet zo gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain en bijna arrogant. Dat is nergens op gebaseerd. We moeten hard werken en intensiteit in de wedstrijd brengen”, zei Bosz. De nodige kijkers zochten op Google wat het woord ‘hautain’ precies betekent, zo viel journalist Sander Janssen op. Van Dale definieert het woord als: zich belangrijker voelend dan anderen. Het is een synoniem van arrogant, het woord dat Bosz ook hanteerde.


Vorig artikel8 internationals, 5 spelen midweeks intercontinentaal maar Kenneth Perez haalt toch hard uit naar Hirving Lozano
Volgend artikelKenneth Perez over talent van PSV: ‘Zou bij Ajax het achtste wereldwonder zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in