Home Nieuws Peter Bosz ziet veel ruimte om te verbeteren, coach wijst na afloop...

Peter Bosz ziet veel ruimte om te verbeteren, coach wijst na afloop naar PSV fans in Graz

1398
0

Peter Bosz werd voor de wedstrijd gevraagd of hij nog gevaren zag voor de return tegen de ‘mindere tegenstander’ Sturm Graz maar daar wilde de coach niet aan denken.

Na afloop leek Bosz nog wel op die uitspraken terug te komen omdat de coach zag dat het defensief soms gewoon onder de maat was. Het duo Teze – Ramalho heeft aanvallend en in de opbouw zeker iets te bieden maar in de mandekking komen beide heren nog steeds te kort. Het verdedigen van de ruimte achter tussen de laatste linie en de keeper is bij tijd en wijle te zwak en onbetrouwbaar.

‘Ze knalden de bal er snel achter. Dat is hun kracht en dat hadden wij beter moeten verdedigen. We kwamen vroeg op achterstand, maar maakten via een mooie goal van Joey Veerman snel gelijk. Uiteindelijk ging bij ons niet alles goed, maar wij hebben wel terecht gewonnen’, begon Bosz zijn analyse.

Zoals gezegd gaan we op naar Rangers en de coach is tevreden met het feit dat er eerst uit wordt gespeeld en daarna pas thuis. Aan vorig seizoen denkt Bosz niet meer. PSV – Rangers FC was in augustus 2022 een wedstrijd waar de trainer niets van gezien heeft en dus leven er niet de typische revanchegevoelens bij de coach, die ‘gewoon’ de Champions League in wil met PSV.

‘Dat we dingen beter moeten doen, klopt wel. Iedere wedstrijd word ik weer wat wijzer en na zes weken heb ik het gevoel dat ik de ploeg redelijk goed ken’, aldus de coach, die na afloop ook naar de PSV fans wees die de ploeg de gehele wedstrijd luid wisten te ondersteunen. Bosz genoot dan ook van de fans die naar Graz waren afgereisd. ‘De supporters hebben er een mooie avond van gemaakt. Ook die van ons heb ik negentig minuten gehoord’, aldus een tevreden Peter Bosz.


Vorig artikelPSV verdient eenvoudig 5 miljoen euro en treft club waar ‘beste spelers zijn verkocht’
Volgend artikelWim Kieft uit twijfels over Ricardo Pepi maar gelooft in winst tegen Rangers: ‘Nu acht ik PSV beter’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in