Home Nieuws Peter Bosz wil kampioen worden met PSV: ‘PSV zal toch een aantal...

Peter Bosz wil kampioen worden met PSV: ‘PSV zal toch een aantal wensen van Bosz moeten inwilligen’

16377
2

Rik Elfrink ging er eens goed voor staan, woensdagmiddag bij het Philips Stadion. De journalist zit in deze fase van onderhandelingen bovenop het nieuws

De gesprekken tussen PSV en Peter Bosz zijn voor iedere PSV-watcher en ook voor de PSV fans dusdanig interessant te noemen, dat er bij wijze van spreken voor het stadion gepost wordt. Zo ook door Rik Elfrink.De verwachting is nog altijd dat de club en Bosz eruit gaan komen maar er is nog altijd geen witte rook te zien boven het Philips Stadion.

PSV en Peter Bosz zijn dus nog altijd in onderhandeling over een meerjarig contract. De gesprekken lopen, de eisen en vragen liggen op tafel maar een definitief akkoord? Nee, daar is nog geen sprake van. “Nog geen witte rook, maar dat wordt wel verwacht”, vertelt Elfrink in het video-item van het Eindhovens Dagblad.

“Er zijn stevige gesprekken gaande tussen PSV en Peter Bosz. Die gaan vooral over de selectie van PSV voor komend seizoen. Het is niet zozeer wie hij mee wil nemen in de staf. Salaris en zo zal niet zo’n heikel punt zijn. Het gaat vooral om de groep waar hij het seizoen mee ingaat.”

“Wat er onderweg kan gebeuren, daar moet je duidelijke afspraken over maken”, gaat Elfrink verder. “Wie er weg moeten en wie er doorgeselecteerd moeten worden. Dat duurt gewoon lang. PSV kan de sleutel van de kluis niet zomaar aan Peter Bosz geven, maar PSV wil aan de andere kant graag met Peter Bosz in zee en zal de club toch een aantal wensen van Bosz moeten inwilligen. Peter Bosz wil kampioen worden met PSV en met PSV zijn eerste, grote prijs winnen”, klinkt het ambitieus.

We moeten er niet aan denken dat club en trainer alsnog afzien van een langjarig contract maar de Apeldoornse trainer is eigenzinnig, eigengereid en eigenwijs genoeg voor. Juist die facetten van het karakter van Peter Bosz, die immer zeer interessant over weet te komen in de media, willen we graag bij PSV zien komend seizoen.

Elfrink analyseert voor het stadion verder: ‘PSV wil de 25ste landstitel in de historie halen, dus je moet elkaar onderweg ergens vinden. Als die onderhandelingen nu nog afketsen, dan zou dat toch wel gezichtsverlies zijn. Voor PSV, maar ook voor Bosz zelf. Je kan wel weer een andere keuze maken, maar je hebt aan tafel gezeten met de intentie om eruit te komen. Ik denk zelf dat Bosz een goede kandidaat is, die een nieuw elan kan toevoegen aan PSV”, aldus Elfrink.


Vorig artikelTransferjournalist meldt interesse PSV in Manchester United aanvaller Anthony Elanga
Volgend artikelRuud van Nistelrooij laat zich zien in Sevilla en treft Andres Guardado

2 REACTIES

  1. Laat die Bos toch schieten .Deze alles weter wil kampioen worden Dat wil iedereen toch . Nee te eigen wijs en te eigengereid .Past nie bij PSV .Cocu .Beter voor de club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in