Home Nieuws Peter Bosz wijst naar fans Lens en hoopt op massale support PSV-fans...

Peter Bosz wijst naar fans Lens en hoopt op massale support PSV-fans in het Philips Stadion

1740
0

Peter Bosz beseft het grote belang van de Champions League-wedstrijd tegen Racing Club de Lens in het Philips Stadion.

Het is heel simpel want PSV moet winnen maar dat geldt ook voor tegenstander Lens. Ook bij Lens beseft men dat er gewonnen moet worden in het Philips Stadion om PSV onder zich te houden in de stand in groep B. Bosz riep dinsdagmiddag middels een omweg de PSV fans om de ploeg massaal te ondersteunen tegen de ploeg uit Lens.

Bosz hoopt dat de PSV aanhang er net zo’n heksenketel van gaat maken als de Franse fans twee weken geleden deden in Lens bij de thuiswedstrijd.

“Er is bij ons tussen uit en thuis niet veel verschil. Ik vind ook dat wij geprobeerd hebben in Lens ons voetbal op de mat te brengen”, aldus Bosz over de te hanteren speelstijl.

“Diegenen die erbij waren hebben de enorme intensiteit van dat publiek wel ervaren, met name na de gelijkmaker. Zoveel supporters zijn er nu niet. Neemt niet weg dat ze nog steeds dezelfde spelers hebben met dezelfde kwaliteiten. Ik hoop dat ons publiek die rol kan overnemen”, wijst de trainer naar het voordeel dat de PSV-fans de ploeg kunnen geven woensdagavond.

“Er komen nu behoorlijk wat fans van Lens mee, maar niet een heel stadion. Dat zit er wel voor ons nu. Dat zal een groot verschil kunnen zijn. Dat de supporters volledig achter ons staan, hopelijk helpt dat om te winnen”, aldus de trainer over de factor die de fans kunnen brengen woensdagavond.

“Het gaat er ook om wat een wedstrijd vraagt. We hebben laten zien dat we dat aankunnen. De thuiswedstrijd tegen Sevilla, dat was ook een intense wedstrijd. We hebben laten zien dat we dat aankunnen. Ik geloof niet dat dat voor de jongens moeilijk schakelen zal zijn”, zei Bosz dinsdagmiddag, waarbij de trainer er vanuit gaat dat zijn ploeg lering trekt uit de reeds gespeelde wedstrijden tegen Arsenal, Sevilla en Lens.

“Mijn ervaring probeer ik over te brengen op de spelers, maar ze hebben nu zelf ervaren hoe het is om tegen die specifieke spelers en met name die manier van spelen te spelen. Ik ga ervanuit dat ze dat meenemen. De sterke punten van de ploeg, maar ook de punten waar wij beter voor de dag moeten komen”, aldus Peter Bosz over de cruciale wedstrijd van woensdagavond in het Philips Stadion.


Vorig artikelVI redacteur lovend: ‘Hij heeft zo’n waanzinnige waarde voor PSV’
Volgend artikelAnalisten kijken vooruit naar Feyenoord – PSV en vrezen voor titelrace: ‘Ze spelen als een tierelier’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in