Home Nieuws Peter Bosz stuurt Isaac Babadi naar Jong PSV, contractsituatie staat los van...

Peter Bosz stuurt Isaac Babadi naar Jong PSV, contractsituatie staat los van beslissing

3396
0

Isaac Babadi is plotseling even weer speler van Jong PSV. Hoe zit dat precies?

Babadi is natuurlijk bekend met het elftal van Jong PSV want de jonge topvoetballer speelde afgelopen seizoen al 34 keer voor Jong PSV. Onverwacht of niet maar Peter Bosz heeft besloten dat hij nu teruggaat voor het duel met tegen Willem II. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het goede spel van Malik Tillman, Guus Til en Ismael Saibari alsmede een blessure van Babadi zorgde ervoor dat Babadi minder minuten maakte in het eerste elftal onder Bosz.

De nieuwe situatie, een wedstrijd bij Jong PSV, zou niets van doen hebben met de nog altijd sluimerende contractsituatie van Babadi. De middenvelder heeft afgelopen tijd al vaker aangegeven zijn aflopende contract graag te willen verlengen maar tot op heden is dat nog niet gelukt en is er nog geen witte rook

PSV dient wel degelijk op haar tellen te passen want de contractsituatie van Babadi nadert het einde. In de zomer van 2024 is het contract met PSV afgelopen en zou de aanvallende middenvelder transfervrij zijn. Een wedstrijd tegen Willem II betekent normaal gesproken dat het toptalent niet in de selectie zit voor het duel tegen Ajax van aanstaande zondag in het Philips Stadion.

Hoewel het meetrainen en meespelen met Jong PSV niets van doen zou hebben met de contractsituatie, heeft het er toch alle schijn van dat PSV en Isaac Babadi afstevenen op een gecompliceerde situatie, waarin een transfervrij vertrek steeds dichterbij komt. Dat PSV daar niet per definitie slechter van wordt bleek afgelopen zomer wel na het vertrek van Xavi Simons. Steeds opnieuw en opnieuw stroomt er weer een nieuw talent dan wel toptalent door vanuit de PSV Academy.


Vorig artikelAankopen Lang en Bella-Kotchap voorlopig uit de roulatie, mogelijk operatie op komst
Volgend artikelVIDEO | Ook positieve support in Lens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in