Home Nieuws Peter Bosz spreekt zich uit over ‘een 5-0’ tegen Ajax | ‘Ik...

Peter Bosz spreekt zich uit over ‘een 5-0’ tegen Ajax | ‘Ik heb het vooral druk met mijn eigen club’

833
0

PSV en Ajax gaan zondagmiddag uitmaken wie de drie punten aan het totaal kunnen gaan toevoegen. Uiteraard is een remise ook een optie maar daar gaan we zeker deze editie van PSV – Ajax geenszins vanuit.

Peter Bosz reageerde vrijdagmiddag in de persruimte iets terughoudender zonder overigens daar welke conclusie dan ook aan te verbinden. De coach predikt vooral realisme en daarmee bedoeld Bosz dat de wedstrijd eerst nog gewoon gespeeld moet worden. Bosz benadrukte vooral dat Ajax te laag staat voor de kwaliteiten die ze bezitten maar dat mogen de heren selectiespelers van Ajax dan zondagmiddag vooral zelf gaan laten zien.

Bosz werd logischerwijs gevraagd naar wat hij van de tegenstander van zondag vindt. Het antwoord was even eerlijk en open. ‘Ik ben vooral met mijn eigen club bezig’, zei Bosz tegenover de verzamelde. De coach weet waarom de vragen gesteld worden en beseft dat waar men kan er toch wat olie op het vuur gegooid kan worden. Dat lijkt aan Bosz niet besteed want de coach liet aan duidelijkheid niets te wensen over.

‘We zijn pas negen duels onderweg, maar het is duidelijk dat wij het goed doen en zij niet’, zei Bosz over de situatie op de ranglijst. ‘Ik heb daar maar een jaar gewerkt, maar heb er veel fijne mensen ontmoet. Voor de fans en voor die mensen is dit echt verschrikkelijk. Het is wel heel extreem wat daar gebeurt.’

Bosz sprak nog uit naar de wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Ajax te hebben gekeken. ‘Ik heb zeker even naar Ajax gekeken. Het is toch interessant om te kijken wat Maduro zou veranderen. Maar dat het wel even 5-0 wordt tegen Ajax, dat zijn onzinverhalen. Dat vind ik gewoon lachwekkend. Het wordt nooit een makkie. Maar door de stand is het vertrouwen bij hen wel heel broos’, zei de trainer na alle zinspelingen onder veel fans en media dat de Amsterdamse tegenstander wel even makkelijk met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd kan worden. Peter Bosz denkt daar dus heel anders over, bleek vrijdagmiddag uit zijn woorden.


Vorig artikelDirectie PSV voerde vrijdagmiddag gesprek met deel harde kern, ‘UEFA geeft PSV signaal’
Volgend artikelVertrouwen in Amsterdam met alsnog fitte Bergwijn? ‘Duel tegen PSV zal anders zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in