Home Nieuws Peter Bosz reageert op gemiste transfer Thomas Beelen

Peter Bosz reageert op gemiste transfer Thomas Beelen

1489
0

Peter Bosz kreeg zaterdagmiddag na de eerste oefenwedstrijd het nieuws mee dat PEC Zwolle verdediger Thamas Beelen niet voor PSV heeft gekozen.

Bosz reageerde zakelijk op het nieuws en vond het jammer dat Beelen niet voor PSV had gekozen. De trainer richtte zich meteen op volgende aankopen want de trainer verwacht dat de selectie van PSV nog meerdere mutaties zal ondergaan.

“Jammer dat hij niet voor ons kiest, maar soms lukt een transfer niet”, reageert Bosz tegenover het Eindhovens Dagblad. “Ik verwacht nog wel meer bij ons, maar het tijdstip kan ik ook niet voorspellen. Soms komen er tijdens de Eredivisie-weken zelfs nog spelers bij. We hebben een wensenlijstje en als het op een positie een keer niet lukt, kijken we verder.”

PSV versterkte zich al wel met Ricardo Pepi, terwijl Noa Lang inmiddels gepresenteerd is. “Met de komst van Ricardo ben ik blij, want dat geeft ons aanvallend gewoon meer opties. En Noa Lang vind ik een goede speler, waar ik graag mee wil werken.”

Bosz richtte zich nog even tot Xavi Simons want als Simons blijft, is PSV voor wat de aanval betreft wel ver klaar. “We willen hem uiteraard heel graag behouden. Dat er flink aan die jongen getrokken wordt omdat het een goede voetballer is, is duidelijk. Hij begint nu eerst bij ons. Xavi heeft gewoon een contract en dat is ook heel logisch.”


Vorig artikelInteresse in Johan Bakayoko neemt flink toe: ‘Bakayoko staat van Leipzig tot Milaan op lijstjes’
Volgend artikelSaibari richt zich op basisplaats bij PSV: ‘Peter Bosz belde mij voor de finale, ik wil hem overtuigen van mijn kunnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in