Home Nieuws Peter Bosz oneens met alle criticasters: ‘Ik vind Ramalho een geweldige verdediger,...

Peter Bosz oneens met alle criticasters: ‘Ik vind Ramalho een geweldige verdediger, heel betrouwbaar’

2366
3

Peter Bosz herhaalde zichzelf na afloop van PSV – Sevilla in zijn commentaar en visie op André Ramalho.

Eerder dit seizoen kreeg André Ramalho al stevige kritiek van media en fans te verwerken en dat zal na dinsdagavond niet anders zijn want het was ver onder de maat wat de Braziliaan liet zien. Na afloop klonken er toch weer andere woorden want Peter Bosz is het geenszins eens met alle kritieken op Ramalho.

Peter Bosz is weliswaar gematigd tevreden met het eindresultaat van het Champions League-duel tussen PSV en Sevilla. Het late punt is immers meer dan welkom in groep B, waar nog van alles mogelijk is door de winst van RC Lens op Arsenal.

Peter Bosz wist na afloop van PSV – Sevilla al de nodige vragen over André Ramalho te beantwoorden. Bosz neemt zijn centrale verdediger duidelijk in bescherming. Bosz ging in onderstaande video op de persconferentie na afloop in op het optreden van André Ramalho.

‘Ik vind Ramalho een geweldige verdediger, heel betrouwbaar’, aldus Bosz in onderstaande video. De trainer die normaal gesproken zelden op onzinnige teksten te betrappen valt, verliest hier toch een stuk geloofwaardigheid in zijn visie op verdedigen en het spel van de Braziliaan. Wel geeft de coach toe dat Ramalho geregeld op een zogenaamd ‘momentje’ te betrappen valt.


Vorig artikelDe late 2-2 in beeld vanaf de Zuidtribune | Beelden rond late strafschop spreken voor zich
Volgend artikelDe discussie is weer terug, ook bij Sevilla: ‘Waar moet hij zijn hand dan laten?

3 REACTIES

  1. Als Peter Bosz eerlijk is dan weet hij ook dat Ramalho elke wedstrijd wel een of meerdere keren de fout in gaat. Als je Schouten vergelijkt met Ramalho dan zie je het verschil Schouten is rustig en dat straalt hij ook uit. Daar in tegen oogt Ramalho onzekerheid uit is driftig aan de bal ramt de bal vaak weg puur uit paniek. Is voor de andere spelers achter niet fijn om mee te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in