Home Nieuws Peter Bosz onder de indruk: ‘Ik vond hem echt waanzinnig’

Peter Bosz onder de indruk: ‘Ik vond hem echt waanzinnig’

1155
0

PSV werd de wedstrijd van de eerste basisplaats voor Malik Tillman. Bosz bleek na afloop lyrisch te zijn.

Peter Bosz besloot dat het tijd was om Malik Tillman te belonen omdat de middenvelder simpelweg erg goed aan de bal is. Na afloop bleek dat de trainer geen spijt had van zijn beslissing Tillman in de basis te laten starten.

Bosz oordeelde dat Malik Tillman ‘waanzinnig’ speelde tegen FC Volendam. Bosz sluit niet uit dat de Amerikaanse international juist door zijn misstap van vorige week zo goed presteerde. Tillman zorgde in de extra tijd voor de 3-1 voor PSV. “Ik vond hem waanzinnig vanavond. Als je ziet hoe hij die tweede goal van Guus Til voorbereidt en als je ziet hoeveel ballen hij heeft afgepakt. Ik vond hem geweldig. Echt geweldig.”

Tillman ontbrak tegen Almere City FC in de wedstrijdselectie, omdat hij zich had verslapen. “Ik heb hier met hem over gezeten en die jongen voelde zich zó ellendig. Het was hem nog nooit overkomen. Dus dat probeer ik dan ook wel een beetje te gebruiken, ja. Ik denk dat we in ieder geval zijn potentieel hebben gezien. Hij is tot heel veel in staat.”

Gevraagd werd aan Bosz wat er tegen Sevilla beter zal moeten. “We zullen dinsdag niet zoveel kansen gaan krijgen, dus we zullen effectiever moeten zijn. Dat zeg ik al een paar weken”, zei hij daarover. “Aan de ene kant is het goed dat je zoveel kansen creëert, maar we moeten wel effectiever gaan zijn.”

PSV won zaterdag met 3-1 van Volendam en is nog altijd foutloos in de Eredivisie. Voor wacht nu de Champions League-clash met Sevilla FC op dinsdagavond.


Vorig artikelHandelingssnelheid en balbehandeling Malik Tillman lust voor het oog
Volgend artikelBelgische media zien Noa Lang belofte nakomen bij ‘Lampenclub’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in