Home Nieuws Peter Bosz mist Krüzen bij PSV, Bosz wilde ‘voetbalintelligente’ Schaars naar Heracles...

Peter Bosz mist Krüzen bij PSV, Bosz wilde ‘voetbalintelligente’ Schaars naar Heracles halen

2626
0

Earnie Stewart en Peter Bosz kregen dinsdagmiddag de nodige vragen op zich afgevuurd tijdens de aangekondigde persconferentie.

PSV, althans Marcel Brands en Earnie Stewart kregen na het opstappen van Ruud van Nistelrooij, het zeer onverwachte opstappen van de Geffenaar, behoorlijk wat voor de kiezen. Want er diende niet alleen een nieuwe hoofdtrainer te worden aangesteld maar ook twee nieuwe assistenten. Dat laatste mag dan misschien iets eenvoudiger zijn dan het eerste maar ook een assistent-trainer is inmiddels een series beroep in de wereld van het internationale topvoetbal en dus ook bij PSV.

Even leek de immer draaiende en kerende Fred Rutten toch nog bij PSV te blijven maar dat had meer van doen met diens indirecte antwoorden op gestelde vragen net na en net voor AZ – PSV. Fred Rutten lijkt dan ook geen moment in beeld geweest te zijn na het opstappen van Ruud van Nistelrooij. Van Peter Bosz is bekend dat hij graag met zijn vaste team van assistenten werkt en dus kwamen de bekende namen om de hoek kijken.

Peter Bosz wilde aanvankelijk Hendrie Krüzen meenemen naar PSV als rechterhand. De huidige assistent-trainer van Heracles Almelo ging niet in op het aanbod van vertrouweling en vriend Peter Bosz, zo verklaarde Peter Bosz dinsdagmiddag op zijn eerste persmoment als PSV-trainer.

‘Hij wil niet’, zei Bosz over de man waar hij al 23 mee samenwerkt maar nu zonder hem bij PSV aan de slag gaat. ‘Ik vind het verschrikkelijk dat hij er niet bij is’. Wel sprak Bosz meteen zijn vertrouwen in Stijn Schaars.

‘Ik heb ooit Stijn Schaars geprobeerd naar Heracles te halen. Ik hou van voetbalintelligente spelers. Dus ik had wel zoiets van: het lijkt me geweldig om hem aan de staf toe te voegen. Ik ben heel enthousiast over het gesprek dat we hebben gehad’, aldus Peter Bosz.


Vorig artikelPeter Bosz ontvangt opnieuw warme woorden van Stewart: ‘Ik woon prachtig, ik kijk uit op het stadion’
Volgend artikel90Min: Joris Chotard onderweg van Ligue 1 club Montpellier naar PSV | contract tot 2026

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in