Home Nieuws Peter Bosz lovend over Noa Lang en stelt vraag aan de media:...

Peter Bosz lovend over Noa Lang en stelt vraag aan de media: ‘Daar zou het juist over moeten gaan met hem’

1039
0

Peter Bosz kreeg net als in Oostenrijk tijdens het trainingskamp de vraag hoe het is om samen te werken met Noa Lang.

‘Fijn’, antwoordde Bosz meteen oprecht, om eraan toe te voegen dat hij dat echt meent. De trainer kent de verhalen over Lang en weet hoe de aanvaller kan reageren. Bosz vraagt de media dan ook om de aanvaller op zijn kwaliteiten te gaan beoordelen en met hem over inhoudelijk daadwerkelijk alleen maar over voetbal te praten. Je zult versteld staan, lijkt de trainer te willen zeggen.

Bosz weet wat hij aan Lang heeft en is onder de indruk van diens kwaliteiten. De trainer wilde Lang er heel graag bij hebben en vindt het ‘uitermate prettig’ om samen te werken met Noa Lang. De coach is onder de indruk van de aanvaller, zo vertelt hij op de persconferentie van woensdag in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

“Het is heel erg fijn om met Lang samen te werken, dat meen ik echt”, aldus Bosz. “Ik kende hem van tevoren niet. Sinds ik met hem werk, merk ik dat hij hard werkt en dat hij een voetballiefhebber is. Het is ook gewoon een hele goede speler. Daar zou het juist over moeten gaan met hem”, doet Bosz een oproep aan de media. De trainer hoopt dat de media geen vragen stellen over zijn gedrag dan wel uitspraken. “Daar heeft hij natuurlijk zelf invloed op. Het is uitermate prettig om met hem samen te werken”, aldus Peter Bosz.

De hoofdrolspeler zelf is helemaal klaar voor de wedstrijd in zijn geboortestad. De aanvaller traint in principe pas een goede twee weken mee met de groep maar heeft wedstrijdritme in de benen en oogt scherp en fris tegelijk. Conditioneel zit het ook wel goed, aldus Noa Lang in onderstaande video over zijn eerste kennismaking met het Philips Stadion.


Vorig artikelFC Twente wil Anwar El Ghazi van PSV overnemen, PSV ziet transfer (nog) niet zitten
Volgend artikelOntwikkelingen rond Sangaré, Nottingham en PSV heropenen gesprekken over transfer én mogelijk hogere transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in