Home Nieuws Peter Bosz laat meteen zien waarom hij niet meer over Xavi Simons...

Peter Bosz laat meteen zien waarom hij niet meer over Xavi Simons wenst te praten en kiest voor Babadi als vervanger

40813
0

Na enkele vragen over Xavi Simons was Peter Bosz het zat om nog over de vertrokken middenvelder te praten.

En dus moest ESPN verslaggever Milan van Dongen er even aan geloven na het stevige weerwoord van Bosz na de vele vragen over Xavi Simons. ‘Dat heb ik geloof ik al drie keer gezegd’, beet Bosz hem toe, waarmee de trainer duidelijk wilde maken dat het tijdperk Xavi Simons echt voorbij was.

Bosz benadrukte in zijn relaas na de vele vragen over Simons nog wel dat als er een speler vertrekt, dit automatisch kansen schept voor een andere speler op die positie. Dat moment lijkt nog geen week later al aangebroken te zijn. Peter Bosz maakt zijn woorden waar en ruimt een basisplaats in voor Isaac Babadi, als vervanger van Xavi Simons welteverstaan.

Dat smaakt naar meer want Babadi is een rasvoetballer te noemen, met gelijkenissen aan Xavi Simons. De jonge Babadi wordt op het middenvelder vergezeld door Ibrahim Sangaré en Joey Veerman.

Joël Drommel is in deel één van de oefenwedstrijd tegen de voormalig werkgever van Ricardo Pepi de keeper van dienst, terwijl Shurandy Sambo ook aan de aftrap verschijnt. Na 75 minuten zal Peter Bosz een volledig nieuw team formeren voor de volgende 75 minuten.

Volgens het Eindhovens Dagblad zit er ‘na de eerste schifting richting 28 spelers nu een tweede keuzemoment aan te komen, waarbij vooral de jongeren en ook een paar gearriveerde spelers voelen waar ze staan’, aldus de regionale krant.

De opstelling van PSV tegen FC Augsburg: Drommel; Sambo, Ramalho, Boscagli, Mwene; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.


Vorig artikelStand van zaken rond door PSV begeerde Rodriguinho, Israëlische international lijkt serieus in beeld te zijn
Volgend artikelWachten op ‘Sangaré miljoenen’ om drie transfers te kunnen afronden | Potentie Babadi en Tygo Land tegen Augsburg zichtbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in