Home Nieuws Peter Bosz kijkt naar vorig seizoen en wijst naar vele puntenverlies PSV...

Peter Bosz kijkt naar vorig seizoen en wijst naar vele puntenverlies PSV tegen ‘kleinere’ clubs

515
0

De ploeg van Peter Bosz heeft het maximale resultaat na negen competitiewedstrijden. Dat mag met recht een prestatie worden genoemd.

Toegegeven, de wedstrijden die PSV achter de rug heeft betroffen geen wedstrijden tegen de wat grotere clubs maar de clubs die PSV getroffen heeft zijn zeker niet allemaal clubs uit het zogenaamde rechterrijtje.

Hoe dan ook, PSV staat fier aan kop en mag volgende week de dertig punten na tien wedstrijden gaan proberen te behalen. PSV kreeg tegen Fortuna Sittard slecht één schot op doel te verwerken in 93 wedstrijdminuten. Het betrof de gescoorde strafschop, die erg makkelijk weggegeven werd door PSV. Een totaal onnodige overtreding op een plaats in de zestien die geen enkel gevaar opleverde.

Na afloop ging het over de weerstand die PSV kreeg van Fortuna Sittard en over de algehele weerstand in de Eredivisie na bijna een derde van de competitie te hebben gespeeld. Met Racing Club de Lens op de agenda en de uitglijder in Londen achter ons, kreeg Bosz de vraag of hij zich geen zorgen maakte over de geringe weerstand in de Eredivisie. Het antwoord van Bosz liet zich raden en was tegelijkertijd even scherp als altijd.

Want kende PSV een jaar geleden geen seizoen waarin het juist de nodige uitglijders maakte tegen de zogenaamde clubs uit het rechterrijtje?


Vorig artikelEen tegendoelpunt is tegenwoordig een kater voor PSV | Fluitende PSV fans, het went nooit
Volgend artikelGuus Til, die altijd van waarde is voor PSV, mist de subtop in de Eredivisie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in