Home Nieuws Peter Bosz sprak met Xavi Simons: ‘Dat ga ik die jongen duidelijk...

Peter Bosz sprak met Xavi Simons: ‘Dat ga ik die jongen duidelijk maken’

3212
1

Topvoetballer Xavi Simons, al maanden van gesprek, doet heden ten dage zelf ook een duit in het bekende zakje aangaande zijn toekomst bij PSV.

Er zijn links en recht ook al PSV fans die wel een beetje klaar zijn met het ‘wachtkamer-principe’ van Xavi Simons want de jonge topvoetballer weet eigenlijk niet of hij wel of niet bij PSV wenst te blijven. Dat mag los van alle andere zaken zoals wel of geen PSG clausule, best opmerkelijk worden genoemd. Een speler van net 20 jaar die dankzij het PSV podium een totaal andere voetballer is dan een jaar geleden, niet weet of hij voor PSV wil blijven spelen, kan beter voor een andere club kiezen.

DUs het is begin juli nog steeds de vraag of hij ook komend seizoen nog in het shirt van PSV te bewonderen valt. Als het aan Peter Bosz ligt natuurlijk wel. De nieuwe trainer van de club nam dinsdag de tijd om op vragen in te gaan in een speciaal ingelaste persmoment. Welke kant het ook op gaat, PSV en Peter Bosz maken een topprioriteit van het verlengen van het verblijf van Simons in Eindhoven.

De clausule en de sluimerende interesse van de Parijse club zijn meer dan bekend en voor een ieder in Nederland en Frankrijk inmiddels een serieus gespreksonderwerp. Het contract van Simons stelt hem in staat om voor zo’n zes miljoen euro terug te keren naar Paris Saint-Germain. “Je probeert het goede voor de club te behouden”, aldus Bosz op zijn eerste persconferentie bij PSV.

“Ik ga die jongen duidelijk maken dat ik hem er graag bij heb. Wat ik goed vind en waarin hij zich kan verbeteren. We hebben gesproken en het was een fijn gesprek. Hij heeft het naar zijn zin, maar uiteindelijk moet hij zelf de keuze maken”, ging Bosz in op de vragen over sterspeler Xavi Simons.


Vorig artikelEarnie Stewart bevestigt: ‘We hebben contact met Noa Lang’
Volgend artikelPepi spoedig medisch gekeurd en sluit snel aan bij de selectie, enige onrust na mededeling Bosz over band De Jong

1 REACTIE

  1. Psv moet duidelijkheid en commitment vragen, mogen ook eisen stellen, binnen week antwoord, anders maar niet. Hij staat niet boven de club. Wellicht leer moment voor de volgende keer mbt dit soort spelers en contracten. DUS XAVI, GRAAG OF NIET!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in