Home Nieuws Peter Bosz had een halve leuke middag, Bakayoko verdient niet te worden...

Peter Bosz had een halve leuke middag, Bakayoko verdient niet te worden uitgefloten

11507
4

Peter Bosz bleek na afloop van de overwinning op PEC Zwolle natuurlijk een tevreden trainer. Opnieuw winst en opnieuw geen tegendoelpunten.

Wat wenst een winnende trainer nog meer? PSV heeft toevallig dit seizoen een trainer onder contract staan die meer wenst dan alleen winnen. Vermaak, het liefste negentig minuten plus blessuretijd. Tegen PEC Zwolle bleek Bosz dus niet tevreden te zijn over de eerste helft en dat liet de trainer dan ook weten na afloop van de eerste helft.

In gesprek met de verschillende media liet Bosz na afloop in de persruimte van het Philips Stadion weten wat hij van de prestatie in de eerste helft vond. De trainer wond er geen doekjes om.

‘Of ik een leuke middag heb gehad? De tweede helft wel, de eerste helft niet. Ik vond het niet goed van onze kant. We misten de scherpte die je wel nodig hebt in zo’n wedstrijd’, zei Bosz na de 4-0 overwinning op PEC in gesprek met ESPN.

‘Dat heb ik de spelers in de rust ook verteld. Misschien kwam het doordat we woensdag een wedstrijd hebben gehad. Zij gingen met de punt naar voren spelen en van die ruimte profiteerden we’, aldus Peter Bosz.

Een ander opvallend moment, althans voor ons als redactie van PSV Inside zijnde, vond plaats in de tweede helft bij een 3-0 tussenstand op de borden. Johan Bakayoko, die ons allen wekelijks weet te vermaken met zijn frivole spel, werd na een aantal mislukte acties en een opvolgende verkeerde pass, uitgeloten. Gelukkig maar door een minimaal deel van de aanwezige supporters maar wat ons betreft is het volstrekt onacceptabel.

Het gefluit, nogmaals gezegd dat het zeer minimaal is, is ook volstrekt ongepast te noemen. De ploeg van Peter Bosz verloor dit seizoen pas één keer en stapelt winstpartij op winstpartij. Het frivole spel is wekelijks hetzelfde te noemen en we worden getrakteerd op vele aanvalsgolven en gescoorde doelpunten. Waarom wordt een speler dan nog uitgefloten? Wij, de redactie van PSV Inside, lukt het geenszins een zinnig antwoord op deze vraag te bedenken.


Vorig artikelGezapig en zakelijk of niet, de winnende reeks neemt steeds grotere vormen aan
Volgend artikelGuus Til geeft weinig soepel interview aan Hélène Hendriks: ‘Helemaal geen zin in’

4 REACTIES

  1. Ik vindt het respect loos Bakayoko speelt altijd goed en maakt ook veel goals en zijn assistent ie, is ook perfect, ga zelf maar is op het veld staan elke week presteren is niet makkelijk ik ben blij dat hij zijn contract verlengd hebt dan ben niet afhankelijk van 1 back speler goed psv kampt met luxe dat is alleen maar goed Manchester City, en real Madrid Bayern München hebben jaren zo’n systeem

  2. In mijn ogen is het sowieso ongepast om onze eigen ploeg uit te fluiten en zeker in dit seizoen waarin PSV geweldig speelt , soms noncelant en op 70% maar 12 gewonnen wedstrijden en 36 punten is er geen reden voor , ja soms is Bakayoko egoïstisch maar er zijn zo meerdere die graag zelf willen scoren . Dus supporters stop met dat kinderachtige gefluit , bewaar dat voor de tegenstanders en sta achter je eigen team .

  3. De fluit kwam van de tegenpartij. Van PSV kan ik me niet voorstellen na al die puike partijtjes die voor ons hele tijd voorgeschoteld heeft. PSV fans die hem uitgefloten hebben, ga je schamen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in