Home Nieuws Peter Bosz haalt ouderwets uit naar journalist: ‘Een belachelijke uitspraak’

Peter Bosz haalt ouderwets uit naar journalist: ‘Een belachelijke uitspraak’

3319
0

Peter Bosz is altijd zichzelf en speelt nooit een bepaalde rol. Bosz, altijd eerlijk, open en direct, liet vrijdagmiddag tijdens de persconferentie nog maar eens blijken wat hij van een vraag vond die onnodig gesteld werd.

Het gaat natuurlijk voortvarend met het elftal van PSV. Alle zes competitiewedstrijden gewonnen, de Johan Cruijff Schaal en kwalificatie voor de Champions League. Het geeft vrolijke aangezichten in en rond het Philips Stadion en De Herdgang. Natuurlijk, ook Peter Bosz is opgewekt na zijn eerste kwartaal bij PSV maar dat betekent niet dat Bosz op alle vragen een leuk en vriendelijk antwoord geeft.

Hoe zijn elftal er ook voor staat, Peter Bosz is en blijft op zijn hoede en daardoor blijft vlijmscherp. Bosz wees vrijdagmiddag een journalist die volgens hem een ‘belachelijke uitspraak’ los liet.

“Even gas geven en dan winnen we wel even”, citeert een vragende Bosz de journalist op de persconferentie. “Dat vind ik een belachelijke uitspraak. Als je dat gaat denken, dan weet je dat het eigenlijk al te laat is. Het is juist een gedachte die ik wil mijden bij mijn ploeg. Je moet altijd respect hebben voor je tegenstander en elke wedstrijd zullen we hard ons best moeten doen om te winnen”, reageerde Bosz hard doch eerlijk en open.

Bescheidenheid en nuchterheid blijven volgens Bosz belangrijk om de boel op scherp te houden. “Dat hebben we voorafgaande aan het seizoen tegen elkaar gezegd. Het is natuurlijk prachtig als je van Ajax en Feyenoord wint, maar kampioen word je juist tegen de kleinere clubs. Daarom wil ik op deze persconferentie ook niet over de wedstrijd tegen FC Volendam heen kijken”, aldus een duidelijke Peter Bosz.


Vorig artikelEen groter Philips Stadion komt dichterbij | Groeiend PSV onderzoekt verbouwingen
Volgend artikelBijzonder: Groei in jaren zonder landstitel | Brands wijst naar Real Madrid inzake uitbreidingsplannen Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in