Home Nieuws Peter Bosz haalt hard uit naar Kenneth Perez: ‘Daar heb ik me...

Peter Bosz haalt hard uit naar Kenneth Perez: ‘Daar heb ik me kapot aan geërgerd’

800
0

Op de persconferentie van maandagmiddag tweede paasdag haalde Peter Bosz stevig en ongemeen hard uit naar Kenneth Perez.

In de voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen Excelsior gaf Bosz aan zeer geïrriteerd te zijn over de opmerkingen van Kenneth Perez net na NEC – PSV. Bosz haalde maandagmiddag dan ook hard uit naar de Deense analist, die hij op zijn beurt het nodige verwijt. Perez vond dat de trainer na afloop van NEC – PSV toneel speelde.

Bosz bleek het totaal oneens te zijn met de analist en reageerde dan ook scherp. Bosz gaf tegenover ESPN aan zijn gestoord te hebben aan de houding van de spelers, maar dat geloofde Perez niet. “Mensen die dat zeggen, kennen mij niet en trekken mijn integriteit in twijfel. En dat moet je niet doen”, aldus Bosz in gesprek met de aanwezige media. “Daar heb ik me kapot geërgerd. Ik vind dat hoogst irritant als mensen dat zeggen. Ik speel geen spelletjes. Ik geef mijn mening. Daar word ik naar gevraagd en dan zeg ik eerlijk wat ik ervan vind. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar dat is mijn mening”, is Bosz duidelijk.

Ook in de nabespreking met de spelers kwamen de opmerkingen van de trainer ter sprake. “Ik praat altijd zo met mijn ploeg en ben altijd kritisch, ook als we wedstrijden hebben gewonnen. Als je dat altijd doet, dan schrikken spelers daar niet van. Ik communiceer open met mijn spelers en deel altijd mijn waarheid met hen. Als de spelers daar dan weer wat van vinden, krijg ik het terug. Het is geen kwestie van zijn ze het met me eens of niet.”

Bosz ging verder: “Ik denk dat iedereen gezien heeft dat het niet goed was en iedereen is het ook met me eens, dat we beter kunnen. Dat hebben we al zoveel wedstrijden laten zien. Ik roep al het hele seizoen dat we een goed elftal hebben. Ik heb zelfs gezegd, dat dit de beste selectie is waarmee ik heb gewerkt. Ik trek zeker niet de kwaliteiten van mijn ploeg in twijfel, maar je moet wel leveren. Dat hebben we tegen NEC niet gedaan”, aldus Kenneth Perez en Peter Bosz in het item onder de video, waarin Kenneth Perez uitlegt waarom hij vindt dat Peter Bosz een spelletje speelde.


Vorig artikelPSV op Rapport: vier onvoldoendes na nederlaag tegen NEC
Volgend artikelDick Advocaat haalt uit naar Kenneth Perez: ‘Mensen die er geen verstand van hebben’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in