Home Nieuws Peter Bosz geeft het enige juiste maar ook beste antwoord op de...

Peter Bosz geeft het enige juiste maar ook beste antwoord op de vraag over duel tussen Ajax en Feyenoord

22864
0

Het volledig ontspoorde duel in de Johan Cruijff Arena tussen Ajax en Feyenoord houdt de voetbalgemoederen in Nederland bezig maar Peter Bosz houdt zich er juist niet mee bezig.

Peter Bosz kreeg als coach van PSV dinsdagmiddag de nodige vragen op zich afgevuurd maar het sterke karakter Bosz heeft simpelweg niet altijd zin en behoefte om alle vragen te beantwoorden. Groot gelijk, heeft de ervaren trainer uit Apeldoorn. PSV speelt tegen Go Ahead Eagles uit Deventer en heeft niets te maken met Ajax tegen Feyenoord.

Bosz richt zich op het duel tegen de club uit Deventer en toont daarmee ook een vorm van respect naar de tegenstander uit Deventer. In niets is Bosz bezig met een andere wedstrijd dan die tegen Go Ahead Eagles. En zo hoort het. De ervaren trainer weet heel goed dat zijn mening weer uitvergroot zal gaan worden en de ervaren trainer weet ook dat daarmee de aandacht op het duel tegen Go Ahead Eagles minder kan gaan worden. Daar waakte de coach voor.

En dus gaf Peter Bosz dinsdagmiddag het enige juiste maar ook beste antwoord op de vraag over duel tussen Ajax en Feyenoord. ‘Heb je gekeken naar de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord?’, werd er als vraag vanuit de NOS de perszaal ingeslingerd. ‘Wat vind je van het staken van de wedstrijd en het besluit het duel woensdagmiddag te spelen’, luidde de volgende vraag vanuit de NOS, die door Bosz handig werden geparkeerd.

Natuurlijk heeft de trainer zondag gekeken naar Ajax-Feyenoord en natuurlijk heeft Bosz een mening over wat hij allemaal gezien heeft rond dat duel. En ja, natuurlijk heeft Bosz de nasleep voor een groot deel meegekregen. Zijn mening wil wenst hij niet te delen want…focus op Go Ahead Eagles.

“Maar die hou ik lekker voor me, want ik ben nu alleen maar met Go Ahead bezig. Een wedstrijd die ik wil winnen”, aldus Peter Bosz, die nog wel uitsprak dat supportersgeweld van alle dag is, ook in de landen waar hij al werkzaam was.


Vorig artikelBosz hoopt vurig op contractverlenging: ‘Je kunt ook te vroeg naar het buitenland vertrekken’
Volgend artikelShurandy Sambo wil PSV niet transfervrij verlaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in