Home Nieuws Peter Bosz hard voor ex-PSV’er Marcelo, contract per direct ontbonden

Peter Bosz hard voor ex-PSV’er Marcelo, contract per direct ontbonden

6901
0

De Braziliaanse centrumverdediger stond bij PSV en in de Eredivisie bepaald niet bekend als beste verdediger en liet geregeld de grootste steken vallen.

Na zijn periode bij PSV bloeide de Braziliaan op om vervolgens via Hannover 96 en Besiktas bij Olympique Lyon uit te komen. In Lyon kende Mrcelo goede jaren maar dit weekend volgde plots een contractbreuk. De breuk komt op initiatief van de club en dus trainer Peter Bosz. Het contract van Marcelo zou volgens het Franse RMC Sport zijn ontbonden.

Opvallend is dat Lyon het contract van Marcelo eerder dit jaar nog verlengde tot medio 2023. Peter Bosz liet Marcelo nog wel beginnen aan de competitie maar van goed spel is geen sprake geweest afgelopen weken. Ook in de voorbereiding kon Marcelo weinig goeds uitrichten in de ogen van Bosz.

Afgelopen weekend geraakte Marcelo opnieuw in opspraak na een slechte wedstrijd tegen Angers. ‘We kunnen praten over onze defensie en individuele problemen, maar het begint allemaal met de mentaliteit om te willen winnen’, zei Bosz over zijn blunderende defensie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here