Home Nieuws Peter Bosz baalt zeker tot 1 juli

Peter Bosz baalt zeker tot 1 juli

7952
0

Peter Bosz is als pure winnaar nog steeds niet echt te spreken over de remise in Sittard.

Daags voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk legt de trainer uit waar dit gevoel vandaan komt en hoe hij dit denkt de kunnen loslaten. Dat loslaten gaat vooralsnog even niet zo makkelijk, blijkt uit de woorden van de trainer. Het zit de coach dwars dat het record uit de jaren 70 niet gebroken zal gaan worden. ‘Daar baal ik zeker tot 1 juli van’, zei Bosz in zijn vooruitblik op de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

De trainer doelt op de datum van de eerste training van het nieuwe seizoen. Oftewel, de remise in Sittard zit de trainer nog altijd dwars. Peter Bosz kan verder wel begrijpen dat mensen verbaasd zijn over de midweekse trip naar Ibiza die hij met zijn technische staf en selectie van PSV maakte.

PSV speelt zondag de laatste speelronde van de Eredivisie, in eigen huis ontvangt het degradatiekandidaat RKC Waalwijk. Uiteraard verwachten we nog een keer een vlammende wedstrijd, waarin in stijl afscheid genomen gaat worden van het dit geweldige seizoen met geweldig voetbal.

“Ik kan me voorstellen dat andere clubs verbaasd zijn over deze trip naar Ibiza. Maar er was geen andere mogelijkheid voor ons in verband met de spelers die na het seizoen naar het EK gaan. En er is echt niet alleen bier gedronken hoor”, vertelde Bosz op de persconferentie, doelend op dat hij en zijn spelers zich hebben voorbereid op het duel met RKC. In onderstaande video legt Bosz uit waarom hij nog altijd baalt van de remise in Sittard, verwijzend naar de datum van de eerste training van het nieuwe seizoen.


Vorig artikelZijn we het met Romário eens? ‘Ik had Wim Kieft bij PSV, ik was beter dan Ronaldo’
Volgend artikelPeter Bosz haalt druk bij Veerman weg en wijst naar Ronald Koeman inzake niet selecteren Guus Til en Jordan Teze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in