Home Nieuws Personal trainer over Mo Ihattaren: ‘In december liet Mo opeens niets meer...

Personal trainer over Mo Ihattaren: ‘In december liet Mo opeens niets meer van zich horen’

2132
0

Wie binnen PSV met clubmensen over Mo Ihattaren en zijn gedrag sprak, kreeg vaak hetzelfde te horen.

Mo Ihattaren kwam geregeld zijn afspraken niet na, is een vaak getrokken conclusie over de middenvelder. Of het nu Roger Schmidt of clubmensen betrof, met wie hij bijvoorbeeld een afspraak had in het stadion voor een fotoshoot, allemaal zeggen ze hetzelfde. Afspraken maken met Ihattaren bleek lastig te zijn.

De middenvelder uit Utrecht kwam vaak niet opdagen of ging gewoon eerder weg. ‘Mo moet in alles betrouwbaarder worden’, zei Roger Schmidt eerder over Ihattaren. Het leverde Roger Schmidt veel kritiek op maar de Duitser lijkt meer dan gelijk te hebben.

Mohamed Ihattaren staat nu op het punt om bij FC Utrecht zijn carrière te vervolgen en vlot te trekken maar betrouwbaar worden in zijn gedrag lijkt hem nog steeds moeilijk af te gaan. Ook zijn voormalig personal trainer is inmiddels ervaringsdeskundige geworden. Jordy Best was enige tijd de personal trainer van Ihattaren. Dat ging lange tijd goed en de fitheid van Ihattaren verbeterde met de week, maar aan de trainingen kwam plotseling een einde, vertelt Jordy Best in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ihattaren vertrok eerder halsoverkop uit Italië, waarmee hij opnieuw liet zien niet betrouwbaar in zijn gedrag te zijn en geraakte in contact met trainer Best. “Mohamed belde in november dat hij terug was in Nederland en graag met mij aan de slag wilde Ik had anderhalf jaar daarvoor al een paar keer met hem getraind en dat was blijkbaar goed bevallen”, aldus de personal trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ihattaren maakte flinke stappen in zijn fitheid en ging zeker snel vooruit, concludeerde Best. “Mohamed is een positieve jongen, die hard en serieus trainde, van een dolletje houdt en al snel flinke progressie boekte”, blikt hij terug. “Hij was een eind op weg om fit te raken. In de gesprekken die ik met hem had, merkte ik dat zijn mindset veranderde. Hij had echt een doel voor ogen.” Plotseling was de samenwerking over en voorbij. “In december liet Mohamed opeens niet meer van zich horen”, aldus Best.

FC Utrecht en Juventus zijn nagenoeg rond over de voorwaarden voor een anderhalf jaar durend huurcontract voor Mo Ihattaren. De aanstaande overgang wordt zowel positief als kritisch ontvangen in de media.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here