Home Nieuws Persconferentie Sampdoria voor wedstrijd tegen Jeroen Zoet: ‘Ihattaren is voor de zoveelste...

Persconferentie Sampdoria voor wedstrijd tegen Jeroen Zoet: ‘Ihattaren is voor de zoveelste keer afwezig’

3953
0

Sampdoria speelt vrijdagavond in de Serie A de competitiewedstrijd tegen het Spezia van Jeroen Zoet.

OP de persconferentie werden vragen gesteld over Mo Ihattaren, die zonder te trainen en te spelen de gemoederen in Genua en in de Italiaanse media bezig blijft houden.


Het feit wil dat Ihattaren ‘spoorloos’ is. Spoorloos in de zin van onvindbaar en geen contact mogelijk. In Italië zijn ze al lang klaar met de grillen van de opstandige middenvelder, die momenteel in Utrecht zou bivakkeren. Maar of dat echt zo is, valt nog te bezien.

“Ihattaren is voor de zoveelste keer afwezig”, is het enige wat Corierre dello Sport donderdag na de persconferentie van trainer Roberto D’Aversa kon melden over de inmiddels veel besproken middenvelder.

Eerder op de dag schreef Gazzetta dello Sport dat Ihattaren sinds 12 oktober afwezig is bij Sampdoria. Hij zou naar Nederland zijn vertrokken. Het feit wil dat de echte redenen niet bekend zijn dan wel niet bekend worden gemaakt. Technisch directeur Daniele Faggiano kon melden dat hij er niet in slaagt om telefonisch contact te krijgen met Ihattaren te krijgen. De middenvelder reageert niet op oproepen vanuit Italie.

Ihattaren heeft nog altijd geen minuut gespeeld voor de degradatiekandidaat in de Serie A. Sampdoria zou tot de winterstop al niet meer rekenen op de Utrechter, die volgens Gazzetta afgelopen zomer 5 kilo te zwaar arriveerde bij de club.

Zelfs de telefoontjes van voorzitter Massimo Ferrero zouden niet worden beantwoord door Ihattaren, die naar verluidt niet meer terug zou willen keren naar Italië.

Het nieuws wordt door de journalisten van de Italiaanse kranten bevestigd in gesprek met Nederlandse media als NOS, Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. Het management van Ihattren wenst vooralsnog niet te reageren.