Home Nieuws Perez ziet oud ploeggenoot en ‘andere’ speler Afellay graag voor PSV spelen

Perez ziet oud ploeggenoot en ‘andere’ speler Afellay graag voor PSV spelen

147
0

Goed communiceren is op elk niveau belangrijk en in dat kader ergeren veel PSV fans zich aan de situatie rond Ibrahim Afellay.

De eigenlijke aanvoerder van PSV maakt nauwelijks minuten voor het eerste elftal maar wordt door Mark van Bommel omschreven als een zeer gewaardeerde kracht die ontzettend belangrijk zou zijn voor het huidige PSV. Die vlieger gaat bij een steeds groter wordend gedeelte van de PSV niet meer op.

De waarheid is waarschijnlijk geworden dat Afellay niet goed genoeg meer is om als basisspeler te acteren in het elftal van Mark van Bommel. Oud ploeggenoot Kenneth Perez hoopt in ieder geval nog van Afellay te kunnen genieten maar ziet de bui al hangen.

Afellay is na jaren van blessureleed ‘nog niet toe’ aan een rentree op het hoogste niveau, begint analist Kenneth Perez. “Ik denk dat hij zijn spel anders moet spelen”, aldus de Deen. “Vroeger kon hij wegdraaien en was hij ook meteen écht weg. Dat heeft hij nu niet meer, vanwege zijn blessureleed en het ouder worden waarschijnlijk. Dan moet je je spel aanpassen, meer een passende speler worden”, aldus de analist die hij als een ‘andere’ middenvelder is gaan zien.

Perez hoopt Afellay snel weer in een PSV-shirt te zien, maar vertrouwt op de beoordelingen van Van Bommel. “Ik zie Afellay heel graag spelen, maar Van Bommel en de technische staf zijn elke dag met hem bezig op het trainingsveld. Zij kunnen veel beter inschatten wanneer hij klaar is.”

Het is voor PSV te hopen dat er een prestatiecontract met de middenvelder is overeengekomen want enige waarde heeft de routinier nog nauwelijks gehad. Afellay heeft tot nu toe zes keer op de bank gezeten tijdens een officiële wedstrijd, maar wacht nog steeds op zijn eerste minuten van dit seizoen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here