Home Nieuws Kenneth Perez wijst Mark van Bommel op cruciale fouten

Kenneth Perez wijst Mark van Bommel op cruciale fouten

39
0

Kenneth Perez vindt dat PSV de titelstrijd in Amsterdam heeft laten liggen.

PSV had de grote slag kunnen slaan in de Arena maar verzuimde de koppositie te verstevigen. Perez noemt dit een grote fout. “Tegen Vitesse pakten ze een punt”, zegt Perez bij Natafelen op FOX Sports. “Ik blijf terugkomen op de wedstrijd tegen Ajax. Daar hebben ze het laten liggen als ze het niet worden. Dat was een cruciale fout van of de trainer of de selectie. Daar is de wedstrijd in ieder geval niet naar zich toegetrokken. Bij een 1-1 stond je alsnog vijf punten voor.”

De Deen haalde vorig seizoen al snoeihard uit naar Phillip Cocu die in Amsterdam zeer verdedigend voor de dag kwam en met 3-0 verloor van Ajax. PSV stond voor schut in de Arena en Perez zag van Bommel nu dezelfde fout maken.

Perez denkt niet dat PSV met het doelsaldo nog in de buurt kan komen van Ajax. “Dat was toch al beslist na de 6-2 van Ajax tegen Excelsior? Van Bommel had moeten zeggen dat ze eerst de eigen wedstrijden moeten winnen en de rest daarna komt. Wij zien toch ook wel hoe PSV worstelt? Dan lijkt het me sterk dat ze ineens zeven goals maken.”

Perez laakt de nieuwe tactiek van Mark van Bommel denkt niet dat Van Bommel het daarom aandurfde om heel aanvallend te spelen tegen De Graafschap. “Je moet eerst winnen. Hij is bang dat als hij het op een andere manier invult, hij de wedstrijd misschien gaat verliezen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here