Home Nieuws Perez verwacht Veerman op de bank tegen Kopenhagen en waarschuwt Sangaré: ‘Hij...

Perez verwacht Veerman op de bank tegen Kopenhagen en waarschuwt Sangaré: ‘Hij doet veel gekke dingen’

1460
0

Kenneth Perez is benieuwd aar de prestatie en performance van zijn landgenoten in Eindhoven.

Perez ziet de grootste club van zijn land naar Eindhoven afreizen en is benieuwd hoe de club uit Kopenhagen er voor staat tegen PSV. Analist Perez ziet PSV de laatste weken groeien en ziet ook dat Joey Veerman een belangrijke speler aan het worden is in Eindhoven. Toch denkt Perez dat Veerman in de Conference League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen op de bank zal gaan beginnen.

Omdat Cody Gakpo altijd speelt mits hij fit is en Schmidt veel potentie ziet in het middenveld met Erick Gutiérrez, Ibrahim Sangaré en Mario Götze, denkt Perez dat Veerman even pas op de plaats moet gaan maken. “Ik denk dat Veerman de pineut is’, aldus Perez bij Dit Was Het Weekend. Perez vindt het niet logisch dat Veerman niet zou spelen tegen de Denen uit Kopenhagen. “Schmidt vindt balans en betrouwbaarheid heel belangrijk, maar ik vind Veerman ook heel betrouwbaar aan de bal. Je ziet toch wat hij brengt qua plezier, hersenen en slimheid.”

Volgens de Deen zou Schmidt dan ook ‘negen van de tien keer’ het tandem Gutiérrez-Sangaré uit elkaar moeten halen ten faveure van Veerman. Kenneth Perez vindt de Ivoriaan een betere indruk maken dan voorheen maar lijkt nog steeds geen fan van hem te zjn. “Ik denk dat Sangaré ook is gaan geloven wat er wordt gezegd: Hij kan eigenlijk veel beter voetballen dan we dachten en hij gaat echt voor honderd miljoen euro naar Engeland. Maar hij doet best veel gekke dingen”, aldus een kritische Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here