Home Nieuws Perez twijfelt over toekomst bij PSV: ‘Waarom zou Babadi tekenen bij PSV?’

Perez twijfelt over toekomst bij PSV: ‘Waarom zou Babadi tekenen bij PSV?’

2054
0

Waar vrijwel een ieder niet begrijpt waarom de contractperikelen tussen PSV en Isaac Babadi nog niet achter de rug zijn, ziet Kenneth Perez dat beduidend anders.

Kenneth Perez begrijpt namelijk wel dat Isaac Babadi zijn aflopende contract bij PSV nog niet heeft verlengd. De reden is bekend, al lijkt de familie Babadi niet het achterste van de tong te laten zien. Door de forse concurrentie is een basisplaats bij PSV nog ver weg voor de achttienjarige aanvallende middenvelder.

Maar de geluiden dat het puur financieel-technisch is dat het contract nog niet verlengd is, klinken ook steeds luider door. Perspectief heet het toverwoord voor de familie Babadi te zijn maar perspectief is in geen enkel contract te vangen, ook niet bij andere clubs.

PSV probeert al sinds de zomer om te verlengen met Babadi, maar hij zette zijn handtekening nog niet. “Bij sommige clubs is de filosofie: dan speel je niet”, reageert Perez bij Dit was het Weekend, maar hij begrijpt het toptalent wel. “Maar waarom zou hij bijtekenen? De concurrentie is moordend natuurlijk. En als je achttien, negentien jaar bent, dan wil je gewoon echt voetballen, voetballen, voetballen.”

Karim El Ahmadi kijkt anders naar die situatie. “Dan zou ik ook niet naar het buitenland gaan als ik hem was.” Perez snapt desondanks de twijfel. “Hij neemt nu geen genoegen meer met alleen Jong PSV. Geef hem eens ongelijk. Aan het begin van het seizoen was Johan Cruijff er niets bij”, roept de Deen in herinnering.

Ibrahim Afellay begrijpt op zijn beurt weer niets van de situatie van Isaac Babado. Bij Studio Voetbal trok Afellay fel van leer richting de aarzelende Babadi en zijn broers. “Als je zo’n geweldig contract voorgeschoteld krijgt bij PSV, ik neem aan dat hij niet naar de voedselbank hoeft, want het zijn serieuze bedragen die zulke jongens verdienen – dan moet je God op je blote knieën bedanken, dat contract tekenen en jezelf ontwikkelen”, zei Afellay.

Volgens De Telegraaf klopten liefst 23 clubs bij Babadi aan met interesse. In onderstaande video de uitgesproken mening van Kenneth Perez.


Vorig artikelBosz verdedigt Ramalho: ‘Hij zei ik scoor alleen op kunstgras’
Volgend artikelIsmael Saibari zet zichzelf hoog op de troon en zal vermoedelijk basisspeler zijn tegen Dortmund en Feyenoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in