Home Nieuws Perez raakt niet uitgesproken over Veerman: ‘Als je Veerman afzet tegenover de...

Perez raakt niet uitgesproken over Veerman: ‘Als je Veerman afzet tegenover de Ajacieden’

1587
0

Davy Klaassen en Taylor zijn wat betreft de analisten van ESPN wel klaar met spelen voor Oranje.

De middenvelders van de Amsterdammers kwamen er niet best af in de nabeschouwing van ESPN na het treffen tussen PSV en Ajax. De pijlen worden gericht op Joey Veerman. Rondom de WK selectie van Louis van Gaal en Danny Blind waren er al vele twijfels over middenvelders Taylor en Klaassen maar inmiddels schakelen beide middenvelders zichzelf uit door hun zwakke spel.

Kenneth Perez heeft na PSV – Ajax lovende woorden over voor het optreden van Joey Veerman in de met 3-0 gewonnen topper tegen Ajax. Perez raakt in de verschillende nabeschouwingen niet uitgesproken over de kwaliteiten van Veerman. De middenvelder speelde sterk aan de bal en was met name sterk in de passing.

“Dit was de enige kwaliteitsspeler op het veld qua passing en het spelen met je hoofd”, stelt Kenneth Perez in de studio van ESPN. “Dat was Joey Veerman. Hij was de enige die, als hij de bal kreeg, al wist wat hij ermee ging doen. En daarin zag je ook de connectie met Simons. Als Veerman aan de bal kwam, wist Simons dat hij kon vertrekken. Qua voetbalintelligentie en de uitvoering stond Joey Veerman op eenzame hoogte. De bondscoach zat er ook. Als je Veerman dan afzet tegenover de Ajacieden, aldus een overtuigde Kenneth Perez”, die ook de connectie tussen Veerman en Patrick van Aanholt ziet.

Presentator Milan van Dongen van ESPN deelt de mening van Perez en kraakt de middenvelders van Ajax. “Je kunt nu Veerman toch niet meer onder Taylor schalen?”, vraagt Van Dongen zich hardop af. Perez noemt daarbij nog een Ajacied die zichtbaar faalde en nu hopelijk echt zijn laatste wedstrijd voor Oranje heeft gespeeld. “En wat dacht je van Klaassen. Klaassen”, aldus van Dongen en Perez.


Vorig artikelUnion Berlin stuurt Baumgartl terug naar PSV, buitenlandse clubs tonen meteen interesse
Volgend artikelZaakwaarnemer Xavi Simons spreekt: ‘De vraag is niet wat PSV gaat doen, maar wat wij gaan doen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in