Home Nieuws Perez: ‘Luuk de Jong op de bank tegen Bayern’

Perez: ‘Luuk de Jong op de bank tegen Bayern’

19
2

Kenneth Perez staat bekend als uitstekend analist maar slaat in zijn voorbeschouwing op de kraker tegen Bayern de plank mis.

Perez ziet Luuk de Jong graag naar de bank verhuizen. Een spits vertrouwen blijven geven komt niet in Perez op, terwijl de Deen in zijn periode bij Ajax en PSV geen enkel begrip kon opbrengen voor welke reservebeurt dan ook. Bovendien gaat de doorgaans uitstekende analist voorbij aan het feit dat de Jong ook mentale kwaliteiten heeft én bovendien aanvoerder is. De spits passeren zou afschrijven voor de rest van het seizoen betekenen. “De Jong heeft zes opeenvolgende wedstrijden niet gescoord, dan sta je als spits ter discussie en is het logisch dat een trainer om zich heen gaat kijken”, zegt Perez op FOX Sports.

“Er blijft niet zo heel veel over, terwijl het niet eens zo slecht zou zijn voor De Jong om een paar weken op de bank te beginnen en even fris te worden”, vindt hij. Wat Perez betreft kan PSV het dinsdagavond dus gewoon zonder De Jong opnemen tegen Bayern München. “Ik zou het niet gek vinden als Phillip Cocu hem niet opstelt. Gewoon rust geven, zorgen dat hij helemaal fris wordt, want dat is hij niet”, aldus Perez.


Facebook Comments

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here