Home Nieuws Perez heeft geen goed woord over voor ‘kamikazepiloot’ PSV: ‘Moeilijk om naar...

Perez heeft geen goed woord over voor ‘kamikazepiloot’ PSV: ‘Moeilijk om naar te kijken’

24419
3

Kenneth Perez heeft geen hoge pet op van André Ramalho. Volgens de ESPN analist van ESPN speelt de Braziliaanse verdediger van PSV ‘kamikazevoetbal’.

Olivier Boscagli kon daarentegen wel op lof rekenen van Mario Been. “Ik vond hem niet slecht spelen”, zei Been over Boscagli. De Deense analist was vrij zuur en een tikkeltje ongeïnteresseerd, zo bleek rond Feyenoord – PSV.

“Je zag ‘m af en toe schieten van veertig meter en dan denk je: hoe kom je erop om die keuze te maken? Maar ik vond hem verdedigend uitstekend spelen.”

Perez begon vervolgens over Ramalho. “Die andere is meer kamikaze. Dat vind ik echt moeilijk om naar te kijken. Je zou denken dat hij heel veel snelheid heeft, maar dat heeft hij ook niet”, aldus Kenneth Perez, die Braziliaanse verdediger na de eerste helft ook een compliment had kunnen maken omdat de vaak bekritiseerde verdediger een prima eerste helft speelde, geconcentreerd bleek te zijn en op het scherpst van de snede wist te verdedigen.

“Ik hoop voor PSV dat die speler die geblesseerd is terugkeert. Hoe heet hij ook alweer, die met die rasta’s (Obispo, red.)… of er moet een andere speler komen. Ik vind Teze nog steeds een kandidaat daarvoor, maar misschien kunnen ze een betere optie vinden”, aldus Perez.

Ramalho en Boscagli vormden tijdens de winst van de Johan Cruijff Schaal op Feyenoord (0-1) het hart van de Eindhovense defensie. Met dit centrale duo wist Peter Bosz de nul te houden. De 59-jarige oefenmeester hoopt op korte termijn nog een nieuwe mandekker te verwelkomen.

Technisch directeur Earnie Stewart bevestigde vrijdagavond dat PSV met Anderlecht onderhandelt over de komst van de negentienjarige Zeno Debast.


Vorig artikelBosz looft naast Lang nog twee andere PSV-spelers: ‘Zij geven ons mogelijkheden’
Volgend artikelKenneth Perez pakt de verkeerde verdediger aan maar is niet alleen maar zuur: ‘Veel zin om hem te gaan volgen’

3 REACTIES

  1. Nee die zuurpruim van een Perez was een topspeler, kuch, kuch.
    Hij moet eens wat meer neutraler gaan worden over spelers. Als een Snijder, Robben, v.Persie zoiets zeggen dan heb zij er recht toe. Perez moet een in de spiegel kijken en zichzelf afvragen of hij nou zo’n geweldenaar was om commentaar te mogen beven op anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in