Home Nieuws Perez hard en tegelijk verbaasd: ‘Hoe heeft PSV het ooit heeft kunnen...

Perez hard en tegelijk verbaasd: ‘Hoe heeft PSV het ooit heeft kunnen doen?’

17367
2

Joël Drommel en zijn familie luisteren enkele dagen na Sparta – PSV waarschijnlijk niet graag naar de analyse van Kenneth Perez.

De analist van ESPN heeft namelijk geen goed woord over voor Joël Drommel en zijn performance. Drommel voorkwam dinsdagavond weliswaar met een uitstekende redding dat PSV zou moeten gaan verlengen tegen Sparta maar doelman ging echter niet vrijuit bij de aansluitingstreffer van Sparta. In de wereld van het topvoetbal blijft dat nu eenmaal hangen.

Perez is erg hard voor Drommel. “Hoe PSV het ooit heeft kunnen doen”, zegt Kenneth Perez bij Voetbalpraat. “Geld toe gaan geven om Drommel te halen en Unnerstall naar Enschede laten gaan. Ook toentertijd was het echt wel een gekke move van PSV. Het is anders keepen bij een subtopper dan bij een topclub, dat is zo. Maar ook nog geld toe gaan geven”, zegt Perez, die net als mening ander analist niet helemaal op de hoogte is van de situatie van destijds rond Unnerstall. De Duitse doelman wilde zelf namelijk naar Twente en bij PSV vertrekken.

Lars Unnerstall voelde niet het volledige vertrouwen bij PSV en wilde bovendien prive ook verhuizen naar de regio waar hij vandaan komt. Bovendien lag er in Enschede het plan van eerste doelman, iets wat PSV niet aan de orde was. In Eindhoven vindt men veelal dat Unnerstall meevoetballend niet goed genoeg is. Daar wordt volgens Perez te veel belang aan gehecht.

“Ik vind dat je dat te belangrijk kan maken. Wanneer heb jij ooit gezien dat er een goal werd gemaakt door een meevoetballende keeper. Wat hij echt fantastisch doet en dat deed Gomez ook bij PSV. Hij haalt het gevaar er al uit, voor het gevaarlijk kan worden. Bij voorzetten en lange inworpen komt hij uit en pakt de bal, er komt geen scrimmage of iets. Dat doet hij geweldig”, aldus Perez, die in zijn analyse en lofzang ook vergeet dat Unnerstall ook eens per paar wedstrijden kapitale foutjes maakt zoals in de. kraker tegen PSV die vorig seizoen in de laatste minuut in 3-3 eindigde door een fout van….Lars Unnerstall.


Vorig artikelWacht PSV op presteren El Ghazi alvorens de transfermarkt op te gaan?
Volgend artikelSituatie Madueke: PSV bereid tot onderhandelen bij ‘Gakpo-transfersom’

2 REACTIES

  1. Ik persoonlijk ben het helemaal met Perez eens, wat heeft een club als PSV nog aan zo’n doelman. Bij elke wedstrijd weet je van te voren dat hij gegarandeerd de fout in zal gaan. Dat V.Nistelrooy nog tijd en energie in hem steekt is onbegrijpelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in