Home Nieuws Perez en Swart weten het zeker: ‘Dan kan PSV geen bal raken’

Perez en Swart weten het zeker: ‘Dan kan PSV geen bal raken’

57
0

Kenneth Perez en Sjaak Swart laten geen kans onbenut om hun mening te geven over de staat van het huidige PSV. Objectief zijn de heren bijna niet meer te noemen.

Het elftal van Phillip Cocu is nu niet de uitgesproken titelfavoriet, willen Kenneth Perez en Sjaak Swart graag benadrukken. “Voor mij zijn ze nu niet ineens de titelfavoriet. Meestal is een topclub heel constant in haar spel, bij PSV is het nog te veel een golfbeweging. Ze kunnen ook zomaar een keer gelijk spelen of verliezen”, herhaalde de analist van FOX Sports weer eens.

“De Europese uitschakeling was ondermaats en het begin van het seizoen was ook niet goed. En het is nog steeds niet stabiel genoeg, VVV kan ook zomaar 2-1 voor komen. Toch vond ik ze tegen hen wel goed spelen, er was veel diepte in het spel. Het zit PSV nu niet tegen en dat had Feyenoord vorig seizoen ook. Het vertrouwen groeit daardoor en dat kan het spel ten goede komen.”

Sjaak Swart stelt onomwonden vast dat hij niet gelooft in een titel voor PSV. “Volgende week hebben zij misschien ook 23 blessures en dan kunnen ze geen bal raken. Ik vind PSV helemaal niet zo goed”, aldus de uitgesproken Swart bij radioshow NH Sportcafé.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here