Home Nieuws Perez blijft bij standpunt en wijst naar uitspraak Schouten: ‘Ik was juist...

Perez blijft bij standpunt en wijst naar uitspraak Schouten: ‘Ik was juist onder de indruk van de manier waarop PSV omschakelde’

1968
0

Of Kenneth Perez de gebeten hond is na NEC – PSV laten we in het midden maar de Deense analist kreeg er van Peter Bosz wel stevig van langs, nadat Perez Bosz juist de maat nam.

Het is bij de Deense analist niet altijd even makkelijk om te kunnen inschatten of hij zijn visie nu juist cynisch en kritisch bedoeld of alleen maar middels cynisme zijn punt duidelijk wenst te maken. Maandagavond kwam Perez terug op zijn analyse van de uitspraken van Peter Bosz na NEC – PSV en Perez reageerde vrij mild voor zijn doen en tevens niet als door een adder gebeten. Dat is tegenwoordig ook wat waard in het hedendaagse medialandschap.

NEC – PSV zal vermoedelijk na Excelsior – PSV naar de vergetelheid geraken maar de discussie nam toch enkele dagen enige ruimte in bij ESPN en daardoor ook bij andere programma’s. Perez en Bosz zitten in ieder geval even niet helemaal op één lijn maar het zij zo. De Deense analist blijft verder wel bij zijn mening en die luidt dat hij PSV geenszins zwak voor de dag vond komen in Nijmegen.

In Dit was het Weekend bespraken Jan Joost van Gangelen, Kees Kwakman en Kenneth Perez de uitspraken van Peter Bosz over zijn ploeg. ‘Was de instelling van de PSV’ers echt zo slecht?’, vroeg men zich aan de ESPN-tafel af.

“Ik was juist onder de indruk van de manier waarop ze omschakelden”, bevestigde Perez nogmaals. Waar Feyenoord een 0-2 achterstand wist om te buigen naar een 4-2 overwinning, verspeelde PSV op bezoek bij NEC drie punten. Is de spanning terug in de Eredivisie? Op die vraag geven clubwatchers Lentin Goodijk en Bart Kruijt antwoord in deze aflevering van Rondje Eredivisie in onderstaande video.


Vorig artikelWillem van Hanegem en Arne Slot slaan spijker op de kop na analyse van NEC – PSV
Volgend artikelPOLL | De uitspraken van Peter Bosz na NEC – PSV over ‘hautain’ en ‘arrogant’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in