Home Nieuws Kenneth Perez aast in Tilburg op ‘confrontatie’ met Schmidt over uitspraak ‘beste...

Kenneth Perez aast in Tilburg op ‘confrontatie’ met Schmidt over uitspraak ‘beste ploeg van de Eredivisie’

6979
0

Verbolgen en verrast. Dat was de houding van analist Kenneth Perez na afloop van Go Ahead Eagles – PSV.

De Deense analist verbaasde zich over de uitspraken van Roger Schmidt, die klaarblijkelijk veel waardering had voor het spel van de Deventer club en waarom ook niet? Ook de analisten van Veronica Inside geraken niet uitgepraat over de uitspraken van Roger Schmidt richting de Go Ahaed Eagles.

Roger Schmidt was slechts complimenteus na afloop van Go Ahead Eagles – PSV. ‘Go Ahead is de beste ploeg van de Eredivisie waartegen we hebben gespeeld’, zei Schmidt over de prestatie van de Eagles. Schmidt zei echter niet dat Go Ahead de beste club van de Eredivisie is. Perez wil Schmidt er zaterdagmiddag in Tilburg zelfs naar gaan vragen want het zit hem niet lekker. Perez is zaterdagmiddag in Tilburg de analist van dienst en de Deen aast klaarblijkelijk op een soort ‘confrontatie’ met de Duitse PSV trainer.

“Ik zie hem bij die wedstrijd, daar ben ik dan ook. Dan zal ik het hem gaan vragen. Dat kun je toch niet zeggen?”, aldus Kenneth Perez.

De analisten van ESPN en Veronica Inside vinden de uitspraken van Schmidt in ieder geval niet kunnen. Tja, als je van een mug een olifant wenst te maken en alles onder een vergrootglas wil leggen.. Kenneth Perez vindt de uitspraak en daarmee het compliment van Schmidt aan het adres van Eagles in ieder geval not done en daar wil de Deense analist Schmidt zaterdagmiddag in Tilburg mee gaan confronteren.

Onder het vaderlandse journaille worden de uitspraken van Roger Schmidt na de uitwedstrijd in Deventer onder een vergrootglas gelegd. De Duitse coach gaf slechts een compliment aan de coach van de tegenpartij omdat de club uit Deventer nu eenmaal een erg goede wedstrijd wist af te werken tegen PSV. Als je als winnende coach een sportief gebaar wenst te maken naar een directe collega door na afloop van een wedstrijd uit te spreken dat de tegenstander een erg goede wedstrijd speelde, ben je eerder fatsoenlijk en heb je bewondering voor iemands prestatie, dan dat je jezelf belachelijk maakt.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1441084517947564035?s=20


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here