Home Nieuws ‘Pereiro zit bij de verkeerde club’

‘Pereiro zit bij de verkeerde club’

29
16

Gaston Pereiro heeft zich na anderhalf seizoen Eindhoven nog niet helemaal kunnen bewijzen. De Uruguayaan wordt vaak gewisseld en speelt wisselvallig.

De Zuid Amerikaan krijgt echter steun van Aad de Mos, die vindt dat Pereiro simpelweg bij de verkeerde club zit en wel degelijk kan voetballenPereiro moet niet als rechtsbuiten spelen bij PSV. “Hij is een geboren nummer 10 die veel aan de bal moet zijn. Hij moet gevoed worden door zijn teamgenoten en dat gebeurt te weinig”, begint De Mos tegenover Omroep Brabant. Doordat PSV in een alternatief systeem – en met een dynamische 10 aantreedt – komt Pereiro waarschijnlijk niet op die plek te staan, zegt de Mos.

“Hij zit met zijn kwaliteiten nu bij de verkeerde club. Het is vooralsnog een ongelukkig huwelijk. Hij moet vertrouwen krijgen en dat voelt hij niet omdat hij vaak gewisseld wordt. Ook van het publiek en de media voelt hij geen vertrouwen en dat zijn drie factoren die toch beslissend zijn in de bovenkamer.”


Facebook Comments

16 REACTIES

  1. In potentie een van de beste spelers die we hebben. Wordt topper. Maar met deze trainer gaat dat niet lukken. Zet hem maar in de spits en hij wordt topscorer van Nederland. 100%

  2. Ik denk dat Ad de Mos weleens gelijk kon hebben .Veel trainers zien niet welk poppetje bij elkaar passen .En maken zij vaak het leuke voetbal kapot .En misschien daardoor lopen ze weleens een of andere kampioenschap mis .Ook afgelopen zondag feijenoord door kuyt aan de kant te houden zonder uitleg waarom .Als iemand uitleg het waarom dan is het kuyt toch wel .Maar trainers beginnen zo”n beetje hun ego te krijgen ,Vooral trainer als van Bronckhorst (als hij in het begin niet zoveel geholpen was had hij het nooit zover geschopt en met het juiste mannetje)Dat even voor duidelijkheid blijf gewoon als mens je werk doen en ga niet doen of je alles weet Je bent nog eerste jaar mannetje op eigen benen mag staan .Maar breek de boel niet af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here