Home Nieuws Pereiro voelt het vertrouwen van Mark van Bommel: ‘Ik voel me goed’

Pereiro voelt het vertrouwen van Mark van Bommel: ‘Ik voel me goed’

24
0

Gaston Pereiro is erg blij met het vertrouwen dat hij krijgt van Mark van Bommel. Vanaf de start van het seizoen is Pereiro basisspeler.

De flegmatieke Uruguayaan krijgt soms het verwijt dat hij alleen in de grote wedstrijden scoort maar tegen Emmen drukte hij met twee doelpunten zin stempel op de overwinning.


In gesprek met het Eindhovens dagblad laat hij weten het vertrouwen van de coach te voelen. “Het is mooi dat we in aanloop naar een belangrijke wedstrijd ook alles eruit willen halen”, zei Gastón Pereiro na afloop van het duel tussen PSV en FC Emmen.

Vorig seizoen had de middenvelder 29 wedstrijden nodig om aan een totaal van zeven goals te komen en nu heeft hij dat aantal na negen duels al te pakken, schrijft de regionale krant over de statistieken van Pereiro. “Ik neem natuurlijk ook de penalty’s, maar op mijn huidige plek voel ik me goed. Iedereen blijft bij ons ook rustig na zo’n zege. We kijken na een grote overwinning gewoon weer waar we onszelf kunnen verbeteren.”


Facebook Comments