Home Nieuws Pereiro vastberaden: ‘Ik ga er alles aan doen zo snel mogelijk terug...

Pereiro vastberaden: ‘Ik ga er alles aan doen zo snel mogelijk terug te komen’

46
0

Tussen zaken uitspreken en daadwerkelijk doen en uitvoeren zit doorgaans een wereld van verschil.

Dat geldt zeer zeker voor Gaston Pereiro, die simpelweg te weinig met zijn voeten spreekt. De inmiddels reservespeler is naar eigen zeggen van plan zich snel terug te knokken.

Of PSV ondertussen een klein beetje met de Uruguayaan in de maag zit valt nog te bezien maar opgetogen kan de club allerminst zijn over de huidige staat van de aanvaller. PSV investeert doorgaans namelijk niet zomaar 7 tot 8 miljoen euro in een speler.

Één van de doelstelingen is immers, naast een stukje sportieve ontwikkeling, zo’n speler met winst door te kunnen verkopen. Wat dat betreft liggen speler en club momenteel bepaald niet op schema. Welke Europese club zou de Uruguayaan namelijk momenteel voor een zelfde prijs als de investeringsprijs willen overnemen van PSV?

Érick Gutiérrez kreeg in Almelo opnieuw de voorkeur van Mark van Bommel. ,,Ik blijf hard werken op de training”, zei Pereiro er na afloop van het door PSV met 0-4 gewonnen duel in Almelo over.

“Elke speler wil graag in de basis staan. Ik ga er alles aan doen om weer terug te komen. Vandaag hebben we samen na de teleurstelling van de gemiste penalty meteen laten zien hoe het moet. Ik ben natuurlijk blij met mijn goal en ook voor het team. We hebben elke goal nodig.”


Vorig artikelVideo: Alle Eredivisie doelpunten van Memphis Depay
Volgend artikelIs Jorrit Hendrix toe aan een selectie voor Oranje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in