Home Nieuws Gaston Pereiro op weg naar Cincinnati FC, clubs akkoord

Gaston Pereiro op weg naar Cincinnati FC, clubs akkoord

1200
0

Onverwacht maar daarom niet minder verassend. Gaston Pereiro lijkt op weg naar de MLS. 

PSV en FC Cincinnati zijn namelijk akkoord over een transfer van Gastón Pereiro naar de Amerikaanse club. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad donderdagavond. De Uruguayaan, wiens contract na dit seizoen afloopt in Eindhoven, kan een fors salaris gaan opstrijken in de Amerikaanse MLS competitie en dat zou hem over de streep getrokken hebben.


Het ED weet dat PSV de onderhandelingen met Cincinnati, de club waar Ron Jans trainer is, inmiddels heeft afgerond. Het is niet duidelijk welk bedrag PSV kan ontvangen voor de Uruguayaans international. Donderdag zal daar meer duidelijkheid over komen.

Het aanbod dat Pereiro heeft liggen zou een forse salarisverhoging betekenen. Het gaat om ‘een vermogen’ in de Verenigde Staten, zo meldt de Eindhovense krant over de aanstaande transfer.

Cincinnati FC hoopt de transfer binnen 24 uur afgerond te hebben en richt zich donderdag op een akkoord met Pereiro zelf. Zaakwaarnemer Paco Casal lijkt tot op heden overal in mee te werken maar zijn definitieve veto is nog niet daar. Casal gooide vaker roet in het eten en geldt als onvoorspelbare zaakwaarnemer bij wie laatste eisen stellen meer regel is dan uitzondering.


Facebook Comments