Home Nieuws ‘Pereiro is een nummer tien’

‘Pereiro is een nummer tien’

74
0

Vrijwel alle analisten zien veel potentie in Gaston Pereiro maar her en der rijzen toch steeds meer twijfels rond de technicus, die te weinig laat zien daadwerkelijk een technicus te zijn.

Aad de Mos ziet veel potentie in Gaston Pereiro maar ziet net als anderen analisten dat de echte doorbraak van de Uruguayaan nog altijd op zich laat wachten. “Hij kan pas echt stappen zetten bij PSV als hij onvoorwaardelijk vertrouwen krijgt en ook echt voelt. Die fase zou hij nu voorbij moeten zijn”, aldus de analist in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “De club heeft een tekort aan aanvallers en niemand hijgt hem in de nek. Hij speelt en de andere aanvallers zijn voor hem niet bedreigend.”

Als vleugelaanvaller komt Pereiro in de ogen van De Mos niet tot zijn recht. “Ik blijf erbij dat het eigenlijk een nummer tien is. Als ik hem zou moeten verdedigen, dan zou ik rond de zestien veel schrik van hem hebben. In een ploeg die heel dominant speelt, zou hij beter tot zijn recht komen en ik denk dat hij zelfs voor Arsenal, en Tottenham een goede versterking zou kunnen zijn. PSV speelt toch vaak met de handrem erop en gaat pas los als het echt moet. Hoe leuk het dan kan worden, hebben we zondag gezien.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here