Home Nieuws Pereiro en zaakwaarnemer denken aan vertrek bij PSV

Pereiro en zaakwaarnemer denken aan vertrek bij PSV

30
0

Drie seizoenen geleden duurde het bijna een gehele transferzomer alvorens PSV en Pereiro contractueel aan elkaar verbonden waren.

Na drie seizoenen bij PSV staat Gastón Pereiro nu open voor een transfer naar een nieuwe club, meldt het Eindhovens Dagblad. De zaakwaarnemer van de Uruguayaan is momenteel de mogelijkheden aan het bekijken voor een transfer. Marcel Brands zou hierin een rol spelen. Het feit dat Marcel Brands vertrekt naar Everton valt Pereiro zwaar, omdat hij van de technisch manager altijd het vertrouwen heeft gevoeld.

Betrokkenen hebben aangegeven dat in een eerder stadium VfL Wolfsburg belangstelling heeft getoond voor Pereiro. Of er nu al concrete belangstelling is van een club is echter onduidelijk. PSV verwacht bij een transfer een goed bedrag te ontvangen en geen verlies te lijden. Drie jaar geleden kwam Pereiro voor pakweg 7 miljoen euro over van Nacional. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract voor twee jaar. Een rits aan clubs heeft de Uruguayaan al jaren op de korrel. Sevilla, Porto en Lazio gelden als clubs die Pereiro al jaren volgen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here