Home Nieuws Pereiro blij met van Bommel: ‘Een extra jaar PSV is zeker een...

Pereiro blij met van Bommel: ‘Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid voor mij’

21
0

Of Gastón Pereiro komend seizoen nog voor PSV zal blijven is nog niet zeker. Er is sluimerende interesse voor de stijlvolle voetballer.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de Uruguayaan echter aan dat hij hier zelf niet onwelwillend tegenover staat.  “Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid voor mij, omdat mijn contract nog twee seizoenen doorloopt en ik het hier ook naar mijn zin heb,” aldus Pereiro. “Het kan nationaal en internationaal voor ons een heel interessant jaar worden, al blijft het nog even afwachten wat er op de transfermarkt gebeurt.”

Voor nu is het in de voorbereiding vooral hard trainen via andere trainingsvormen dan de afgelopen jaren. “Onder een andere coach verandert altijd een aantal dingen en dat is nu ook wel te merken bij de eerste trainingen van het nieuwe seizoen,” zo geeft de middenvelder aan. “Dat is ook goed. Ik heb vertrouwen in de aanpak en heb ook al met de trainer gesproken.”

Tijdens zijn officiële presentatie gaf Mark van Bommel aan dat hij in principe met de punt naar voren wil gaan spelen. Een plek waar Pereiro uitstekend uit de voeten kan. “Natuurlijk zie ik dat zitten,” zegt hij daarover.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here