Home Nieuws Pepi spoedig medisch gekeurd en sluit snel aan bij de selectie, enige...

Pepi spoedig medisch gekeurd en sluit snel aan bij de selectie, enige onrust na mededeling Bosz over band De Jong

21002
0

Ricardo Pepi, de Amerikaanse spits waar PSV weken zo niet maanden, in de weer mee was de spits over te nemen van Augsburg FC uit Duitsland.

Inmiddels is het al weer een goede week geleden dat de bevestiging daar was, Ricardo Pepi zou speler van PSV worden omdat Augsburg en PSV rond waren over de transfersom, die vele haken en ogen kent. Echter is de komst van de aanvaller nog steeds niet helemaal rond, bleek dinsdagmorgen toen Earnie Stewart gevraagd werd naar de situatie van de Amerikaanse spits.

Tel daarbij op de mededeling van Peter Bosz dat Luuk de Jong de aanvoerder van het team zou blijven, zorgde bij sommige PSV fans op sociale media voor wat onrust. Want, gaat de transfer van Pepi wel door, was een veel gehoorde vraag van tientallen fans na de bekendmaking van Peter Bosz over het aanvoerderschap van Luuk de Jong. Als Luuk de Jong immers aanvoerder van dienst blijft, zou Pepi wellicht niet eens meer komen, was een gedachtengang onder de nodige fans.

PSV betaalt ongeveer 8 miljoen euro voor hem, hoewel de transfer dus nog niet geheel in kannen en kruiken is. Uiteindelijk zal het geheel wel rond komen en zal PSV een bedrag dat door bonussen nog ongeveer twee miljoen hoger kan worden, rond de 10 miljoen euro maximaal gaan betalen voor de talentvolle Amerikaanse spits. De afgesproken twee miljoen euro aan bonussen, betekent ondermeer dat zowel PSV als Ricardo Pepi sportief goed tot heel goed weten te presteren.

Slaagt de medische keuring van Pepi, die aanstaande is, dan sluit de jonge aanvaller vermoedelijk volgende week pas volledig aan bij de groep. Pepi krijgt na zijn wedstrijden met het Amerikaanse nationale elftal nog even rust om te herstellen van alle inspanningen.


Vorig artikelPeter Bosz sprak met Xavi Simons: ‘Dat ga ik die jongen duidelijk maken’
Volgend artikelPeter Bosz ontvangt opnieuw warme woorden van Stewart: ‘Ik woon prachtig, ik kijk uit op het stadion’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in