Home Nieuws PEC Zwolle hengelt naar compliment Philip Cocu

PEC Zwolle hengelt naar compliment Philip Cocu

42
0

PEC Zwolle verloor onlangs in de blessuretijd van PSV, maar kan louter tevreden zijn over het lopende seizoen.Technisch directeur Gerard Nijkamp is trots op het succes van zijn ploeg. 

De directeur doet uit de doeken dat de echte waardering vanuit PSV zijde niet getoond werd. Philip Cocu maakte de ploeg van John van ’t Schip wel degelijk complimenten na afloop van de onverdiende overwinning. “Na afloop van de winst in Heerenveen (1-2) bood onze aanvoerder Bram van Polen zijn excuses aan”, blikt hij terug in De Telegraaf. “Ik zei hem dat ik de excuusbrief aan Heerenveen al had geschreven. Je biedt toch geen excuses aan als je wint, terwijl je daar de tweede helft onder controle hebt? We hadden hier misschien allemaal gehoopt op een compliment van Phillip Cocu na het verlies tegen PSV”, aldus Nijkamp.

“Maar hij wil kampioen worden met zijn groep en daar past nederig zijn richting PEC niet bij. Die slag moeten wij ook maken, zonder onszelf daarin te verliezen”, beseft de bestuurder, die deze ‘kickstart’ niet zag aankomen. “Wel had ik verwacht niet meer in de problemen te komen en rond plek acht tot twaalf mee te draaien.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here