Home Nieuws Paul Verhaegh: ‘PSV heeft met Max een goede aankoop gedaan, dat gaat...

Paul Verhaegh: ‘PSV heeft met Max een goede aankoop gedaan, dat gaat helemaal goedkomen’

885
0

PSV heeft de zo vurig gewenste linksback binnen en daar is men zowel in Duitsland als in Nederland erg over te spreken.

Ex ploeggenoot Paul Verhaegh, die bij FC Augsburg twee seizoenen samenspeelde met de Duitse linksback, prijst PSV met het binnenhalen van de verdediger.

“Ik denk dat PSV met Max een goede aankoop heeft gedaan”, zegt Verhaegh tegenover Omroep Brabant. “Hij heeft een enorme drive naar voren met een goede voorzet en een goed schot. Je ziet het ook aan zijn statistieken bij Augsburg afgelopen seizoen.”

Max is inderdaad een veel scorende verdediger en heeft bovendien een echte vrije trap in de binnen. Max was afgelopen seizoen goed voor maar liefst acht goals en zes assists.

Verdedigend is Max ook een stabiele speler, zegt Verhaegh. “Dat is en blijft natuurlijk ook je voornaamste taak als verdediger. Hij heeft al jaren Bundesliga-ervaring. En dan speel je niet tegen de minste aanvallers.”

Verhaegh denkt dat Max geen aanpassingsproblemen zal ondervinden bij PSV en in Nederland. “Hij zal wel snel aarden, ja. Het is een heel toegankelijke jongen die goed in de groep ligt. Dus dat gaat echt helemaal goed komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here