Home Nieuws Patrick van Aanholt niet tegen PSV, transfer naar Galatasaray afgeketst

Patrick van Aanholt niet tegen PSV, transfer naar Galatasaray afgeketst

2331
0

De transfervrije Patrick van Aanholt stond vorig seizoen op de nominatie om naar PSV te verhuizen maar een een te hoge transfersom en de komst van Max naar PSV wisten een transfer te voorkomen.

Voormalig werkgever Palace gunde van Aanholt zijn transfer van Londen naar PSV maar eiste alsnog een te hoge transfersom. Heden ten dagen is Patrick van Aanholt transfervrij en heeft hij na een redelijk goed EK de clubs voor het uitkiezen. Van Aanholt wilde zelf terug naar Nederland en naar PSV maar vooralsnog lijkt dat er niet van te gaan komen.


Na het EK ging van Aanholt het gesprek aan met Galatasaray maar tot een akkoord is het niet gekomen. De Bosschenaar had concurrentie van Leeds verdediger Ezgjan Alioski. Alioski lijkt inmiddels de nieuwe linksback van Galatasaray te worden. De Noord-Macedoniër is net als van Aanholt ook transfervrij na zijn vertrek bij Leeds United.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bevinden de onderhandelingen zich in de afrondende fase. Galatasaray richtte zijn pijlen aanvankelijk eerst op Van Aanholt, maar een persoonlijk akkoord bleef uit. Van Aanholt is nog steeds zoekende naar een andere club maar zal aanstaande woensdag in ieder geval niet tegen PSV zijn opwachting maken.


Facebook Comments Box