Home Nieuws Patrick van Aanholt enkele weken uit de roulatie, Dest logische vervanger

Patrick van Aanholt enkele weken uit de roulatie, Dest logische vervanger

1884
0

PSV reist woensdag terug naar Eindhoven in de wetenschap dat het nog alle kansen heeft op plaatsing voor de groepsfase van de Champions League.

De Schotse club Rangers FC is niet een beter elftal dan het elftal wat Giovanni van Bronckhorst onder zijn hoede had een jaar geleden, waar PSV onder Peter Bosz juist wel een beter elftal tot zijn beschikking heeft. De bezetting achterin is wel wat mager te noemen maar Peter Bosz laat zich daar geenszins over uit en houdt de kaken stijf op elkaar.

Wel krijgen we te maken met enkele blessuregevallen. In Glasgow ging André Ramalho met kramp naar de grond, iets wat collega-verdediger Jordan Teze in Rotterdam recent ook al overkwam. Dat mag ergens opmerkelijk worden genoemd gezien de beginfase van het seizoen. Ook Patrick van Aanholt is even niet beschikbaar maar met nieuwkomer Dest behoeven we ons weinig zorgen te maken over de flanken. Ook Shurandy Sambo blijkt op twee posities uit de voeten te kunnen getuige zijn optreden van dinsdagavond en eerdere prima invalbeurt in Arnhem.

Er lijken dus voorzichtig wat blessures in aantocht te zijn gezien het uitvallen van zowel Boscagli als Ramalho. Na afloop van de wedstrijd tegen Rangers FC heeft Peter Bosz op de persconferentie een update gegeven over de blessuregevallen in de selectie. Duidelijk is dat Patrick van Aanholt enkele weken uit de roulatie zal zijn en dus sowieso niet inzetbaar is tijdens de return, meldt het Eindhovens Dagblad.

Voor André Ramalho en Olivier Boscagli geldt dat het volgens Bosz afwachten is hoe zij er fysiek voor staan, maar er lijkt geen sprake te zijn van een lange periode van absentie.


Vorig artikelEarnie Stewart weet wat extra Champions League inkomsten kunnen doen en bevestigt: ‘Achterin nog steeds bezig’
Volgend artikel‘Veerkrachtig PSV’ staat in de picture van nationale én internationale media en gaat de klus gewoon klaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in