Home Nieuws Patrick van Aanholt bevestigt: ‘PSV wilde me huren’

Patrick van Aanholt bevestigt: ‘PSV wilde me huren’

42
0

Tegenover Ziggo Sport bevestigde Patrick van Aanholt dat hij afgelopen winter de mogelijkheid had om bij PSV te kunnen spelen.

In de zoektocht naar een nieuwe linksback klopte Marcel Brands dus ook aan bij van Aanholt en zijn werkgever Crystal Palace uit Londen. “PSV wilde me huren tot het einde van het seizoen. Ze zochten een linksback. Ik heb Marcel Brands ook gesproken, zo eerlijk moet ik ook zijn. Ajax wilde me ook hebben. Maar voor mij was de stap terug nog niet echt aan de orde,” aldus Van Aanholt. “PSV is echt een fantastische club, ik heb daar in de jeugd ook gespeeld, is een grote club. Ajax is één van de grootste clubs die er is. Maar wat mij tegenstaat is dat negen van de tien wedstrijden op kunstgras wordt gespeeld. Dat vind ik als voetballer zijnde niet kunnen. Dat viel me echt een beetje tegen’, besluit de verdediger.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here