Home Nieuws Pasveer wil PSV nog helpen: ‘Wij moeten nog naar Ajax’

Pasveer wil PSV nog helpen: ‘Wij moeten nog naar Ajax’

50
0

Remko Pasveer wil PSV nog helpen in de strijd om de landstitel.

‘Ik ben niet blij. Als je drie keer voor komt, dan moet je winnen. Je geeft het drie keer weg. Voor mezelf ben ik wel heel erg blij, maar je wilt de punten halen, je wilt winnen’, zei hij tegen FOX Sports.

In de eerste helft had Pasveer ook al een teleurstelling moeten slikken toen scheidsrechter Serdar Gözübüyük een overtreding van de doelman op Hirving Lozano zag en die met een strafschop bestrafte. ‘Voor mijn gevoel zoekt hij me op met zijn rechterbeen. Hij gaat al liggen. Ik vind het geen penalty. Maar ik hoop ze over paar weken cadeautje te geven bij Ajax’, zei Pasveer over Ajax – Vitesse.

Ook Tim Matavz vond het moeilijk om PSV pijn te doen. De Sloveense spits, terug van lang blessureleed, scoorde de 3-2. ‘Ik ben echt blij, want na zes maanden ben ik weer terug. Ja, ik scoor tegen PSV. Dat is een beetje jammer misschien, maar wat kan ik doen. Ik ben bij Vitesse om goals te maken. Dat is wat ik wil. Wij kijken naar onszelf natuurlijk en moeten naar de play-offs.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here