Home Nieuws Pasveer verrast door PSV: ‘Er was weinig vertrouwen’

Pasveer verrast door PSV: ‘Er was weinig vertrouwen’

37
0

Remko Pasveer kan het niet nalaten. De oud PSV keeper blijft erbij dat als hij de kans had gehad in Eindhoven hij de eerste doelman geweest zou zijn. Enige zelfoverschatting kan de huidige Vitesse goalie niet ontzegd worden.

Wel is de Twent verrast door de goede prestaties van PSV. Hij merkte namelijk in de voorbereiding dat er weinig vertrouwen was rondom het team en de prestaties. “Dat voelde ik ook. Eind vorig seizoen zat dat er ook al in. Er was echt een mindere sfeer. Daar is nog de Europese uitschakeling overheen gekomen”, zegt Pasveer in gesprek met De Telegraaf. “Maar je ziet ook hoe het kan gaan als er in één keer wat ontstaat in een groep. Dat doen overwinningen met je. Dan gaat alles ineens gemakkelijker.”

Pasveer heeft een goede tijd gehad, maar baalt dat hij nooit een kans heeft gekregen. “Had ik bij PSV de kans gekregen, dan was ik zeker geslaagd”, stelt de Tukker in de Gelderlander. “Maar ik ben nooit begonnen als de onbetwiste nummer 1. Bij Vitesse wel. Ik heb vertrouwen in mezelf. Maar PSV heeft andere keuzes gemaakt. En dat is het goed recht van de club, hè. Jeroen was een jongen uit eigen jeugd. Maar daarmee was voor mij een vertrek ook onvermijdelijk.”

“Vitesse kwam op het juiste moment. Ik wilde al lang weg bij PSV. Het verhaal van de trainer voelde meteen goed. Dat ging over de speelwijze. Over ambities. Vitesse toonde daadkracht”, aldus Pasveer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here