Home Nieuws Pascal Jansen vertrekt als hoofd jeugdopleiding bij PSV

Pascal Jansen vertrekt als hoofd jeugdopleiding bij PSV

13
0

PSV heeft laten weten dat Pascal Jansen gaat vertrekken bij PSV. De club is inmiddels druk doende met de opvolging van de vacante positie.

Jansen was sinds afgelopen seizoen hoofd jeugdopleiding van PSV, maar na een uitgebreide evaluatie is hij tot de conclusie gekomen dat hij toch liever als trainer op het veld staat.

Ondanks dat hij nu vertrekt heeft Jansen het uitstekend naar zijn zin gehad bij PSV. “Ondanks dat ik een mooi jaar heb gehad, moet ik toch constateren dat het trainerschap, het dagelijks werken met een groep, dichter bij me staat,” geeft hij aan. “Daarover heb ik open gesprekken met Toon Gerbrands en Marcel Brands gevoerd. Uiteindelijk is ontbinding van mijn contract de uitkomst. Ik dank PSV voor vijf prachtige jaren. Ze hebben me hier de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen als trainer en beleidsmaker. Ik kijk met een goed gevoel terug.”

PSV is inmiddels al bezig met de opvolging van Jansen. “De verwachting is dat we per 1 augustus de nieuwe man aanstellen. Dat is op tijd voor de start van het nieuwe seizoen van de jeugdafdeling,” zegt algemeen directeur Toon Gerbrands daarover.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here