Home Nieuws Pascal Jansen als nieuwe trainer voor PSV? Aad de Mos trapt op...

Pascal Jansen als nieuwe trainer voor PSV? Aad de Mos trapt op de rem

4058
0

PSV clubwatcher Rik Elfrink zag PSV afgelopen weekend in een kleine zeten worden gezet.

PSV zag Ajax dichterbij en in beeld komen omdat de concurrent uit Amsterdam verloor en eerder op de dag Feyenoord al werd verslagen door AZ. PSV deed dus mede dankzij Go Ahead Eagles en AZ zeer goede zaken op de ranglijst. Juist de trainer van AZ wordt nu door Rik Elfrink genoemd als mogelijke kandidaat voor de toekomst.

AZ en Jansen presteren de laatste maanden buitengewoon goed in de Eredivisie en ook tactisch weet de coach van de Alkmaarders uitstekende keuzes te maken. In het verleden was hij werkzaam bij PSV als hoofd jeugdopleiding, dus de link is snel gelegd.

Aad de Mos trapt op de rem wat een PSV toekomst voor Jansen aangaat. De Mos vindt het te snel gaan nu AZ slechts enkele maanden goed weet te presteren. “Voor Jansen geldt hetzelfde als voor jonge spelers die goed spelen: laat het eerst twee seizoenen zien”, stelt de oud-trainer in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Volgend seizoen zijn de omstandigheden heel anders en komt het aan- en verkoopbeleid erbij. In het tweede jaar moet hij het bewijzen.”

Jansen verbeterde zondag met de dertiende Eredivisie-wedstrijd op rij zonder nederlaag de ongeslagen reeks van zijn voorganger Arne Slot. De Mos: “Het kan casinogeluk zijn. Blijft Jansen het top doen, dan zou PSV eraan kunnen denken”, aldus een uitgesproken Aad de Mos.


Vorig artikelVan Ginkel en Obispo mee naar Deventer, halve finale komt te vroeg voor Cody Gakpo
Volgend artikelRekent Go Ahead zich al rijk tegen een stroef PSV in mindere vorm? ‘Het kan heel mooi aflopen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in